2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

457 بازدید | 22 پست

شما حق میدید؟

هشت ماهه عقدیم سر چیزای الکی از اول بحث و دعوا شروع شد مثلا اولیش این بود من از کنکور برگشته بودم گفت بریم بیرون گفتم باشه رفتیم نیم ساعتی بودیم بهشت رضا گفتم خب بریم دیگ این کجاش حرف بدیه یهو پاشد گفت بریم تو ماشین ویراژ میداد بین ماشینا تو جاده تو چرا گفتی بریم حتما از با من بودن خوشت نمیاد منم گریم گرفت و بماند اصلا آدم منطقی و با درکی نیست سر کوچکترین مسائل دوست داره بحث راه بندازه یبار من خسته بودم رفته بودیم جایی صبحش شب خونشون بودیم یهو پاشد گفت حاضر شو برسونمت تا حالا چند بار این اتفاق افتاده یبار پریود بودم نصف شب نشستم یهو گفت تیر که نخوردی چرا نمیخوابی پاشد حاضر سه بره از خونمون نزاشتم🤦‍♀️

انقد کاراش زیاده نمی‌دونم کدومو بگم هی فکر میکردم بگذره بهتر میشه ولی بدتر شد هی مامانم گفت سخت نگیر بهتر میشه تا جایی که ایندفعه دیگ خودشون راضی شدن از همون اولم فکر میکردم خاصه ولی الان مطمئنم دیوونس خودش می‌گفت چند سال پیش سرمو میکوبوندم به دیوار چند بار تا حالا تو ماشین کوبونده به فرمون چ داشبورد و سرم داد کشیده دیگ نمیتونم تحمل کنم تا دیشب که لباسامو پرت کرد جلوم گفت پاشو برسونمت بعدم سرم داد زد سر اینکه صدا خروپف مامانش بود من گفتم صدا چیه اصلا هم شبیه آدم نبود انگار صدا جیغ یه جونوره اینو گفتم گفت تو به مامانم توهین کردی گفتم من از فصد نگفتم ببخشید حالم ازش بهم میخوره مطمئنم مشکل روانی داره یبار تو بله برون یکی از اقوامشون گفت ایشالله از انتخابات پشیمون نشی..

مامانم دیشب زنگ زد گفت یعنی تو مردی که نصف شب با چشم گریون میاریش یه خانوادرو را به راه میکنی خجالت نمی‌کشی اونم گفت شما خجالت بکشین بهش شعور یاد ندادین مامانم جلو خودشو گرفت بابام گفت این الان اینجوریه فردا چی میخاد بشه

وای وای ازین ادم فرار کننن

رسما روانیه

چرا اینجور میکنهههه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلاق فقط طلاق شوهر من اینجوری عصبی و تنده روانیم کرده هیچ منطقیم نداره فقط حرف حرف خورشه و کل دنیا لاید گحور اون بچرخن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

دقیقا مثل مال من 

من دارم جدا می شم بعد از کلی زندگی..نکن اینجوری با خودت دختر اگه آرامش روان نداری خودت و نجات بده..من برات درس عبرت.

از مرد دعوایی شوهر درنمیاد.فقط یه روح افسرده و بی حوصله برات می مونه.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

هی بابا باخانوادشم همینطوره

اره اصلا کسی باهاش حرف نمیزنه خانوادش مخصوصا مامانش خیلی بی اده گفتن نداره کاراش اولش انقد با ادب اومدن جلو فکر نمی‌کردیم همچین آدمایی باشن