2777
2789
عنوان

وای بیایید بگم چی شد مُردم و زنده شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 61 پست

من تجربه با آب داشتم خیلی ترسناک بود ب نظرم‌هیچی مثه آب وحشتناک نیس

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارحم کرده بهمون همین.من ک میگم دعای این طفل معصوم توشکمم بود زنده موندیم

آره بخدا منم دخترم هنوز دوسالش نشده کنارم بود اون صحنه را که دید حالم بده شوکه شده بود نگاهم میکرد بعد که خوب شدم فقط اومد یکسره بوسم میکرد

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️
آره بخدا منم دخترم هنوز دوسالش نشده کنارم بود اون صحنه را که دید حالم بده شوکه شده بود نگاهم میکرد ب ...

ای جانم الهی صدقه بزارکنار

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم خدا سلامتی بده بهتون

فداتشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

کاشکی یکم دوره های امداد و نجات واسه مردم میذاشتن که سر این چیزا به فنا نرن

در این مواقع که یه نفر چیزی شکسته توی گلوش،از پشت بغلش میکنید دوتا دستتون رو قفل میکنید پایین جناغش و به سمت بالا فشار میدین

منم بچه بودم قند پرید تو گلوم داشتم خفه میشدم ، مامانمم متوجه نمیشد چمه! خودم دست کردم تو حلقم بیرونش آوردم! قنده خونی‌ بود! حلقمو زخم کرده بود 

قدیما هم اگه یادتون باشه قند کله ای بزرگا بود و دیر تو دهن آب میشد

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲