2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
چ شوهر زرنگی

شوهرم میگه چون میدونن من همه جوره پشتتم دارن حسادت میکنن و همش سعی دارن حالتو خراب کنن 

راهکارش هم همین حرف شما بود که منم غرورمو حفظ کنم و خیلی محلشون نزارم

مادر شوهر و خواهرشوهر خاله و دخترخاله شوهرم یه بار ناهار اومدن خونمون شوهرم راه دور سرکار بود بعد ناهار خانوما زفتن تو اتاق و در و بستن جلسه گذاشتن شوهرم زنگ زد ک برو پذیرایی کن و اینا گفتم بابا درو بستن منم تنها تو حالم اگه آدم حسابم میکردن درو نمیبستن اونم هی اصرار ن برو زشته من کفری شدم میگفتم خب این جلسه رو میذاشتن وقت برگشتن خونتون خلاصه مث خودت اسی چای و میوه ک می‌بردم سکوت خالص بود وقتی میرفتم آشپزخونه ادامه میدادن اما هیچوقت نمیبخشمشون تو خونه خودم اینجوری باهام برخورد شد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر و خواهرشوهر خاله و دخترخاله شوهرم یه بار ناهار اومدن خونمون شوهرم راه دور سرکار بود بعد نا ...

خیلی به آدم برمیخوره خدایی، برای منم اینجوری میکنن

ولی وقتی جای دیگه باشیم بیشتر 

به حدی ناراحت میشم که بغض گلومو میگیره حتی نمیتونم حرف بزنم

همش میگم خدایا من که کاری از دستم برنمیاد تو جوابشونو بده🥺

خیلی به آدم برمیخوره خدایی، برای منم اینجوری میکننولی وقتی جای دیگه باشیم بیشتر به حدی ناراحت میشم ک ...

حتما حواب میده شک نکن 

منم دیدم رفتارشونو اصلا صمیمی نشدم سعی کردم دور شم آدما لیاقت روی خوش رو ندارن عزیزم حسودن حسود

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

دیر نشده گل من 

دیر نشده گل من

میدونی آخه بخاطر شوهرم دلم نمیاد قطع کننده رابطه باشم

بالاخره هر چی هم که باشه خانوادشن نمیتونه ازشون ببره

دوس دارم یه راهکار بدین وقتی جمعشون هستم جوری رفتار کنم که هم باسیاست باشم هم بچزونمشون

میدونی آخه بخاطر شوهرم دلم نمیاد قطع کننده رابطه باشمبالاخره هر چی هم که باشه خانوادشن نمیتونه ازشون ...

عزیزم کنار شوهرت بشین جم نخور بی محلشون کن خودشون جذب میشن بعدم نگفتم قطع ارتباط باش گفتم سرسنگین باش صمیمی نشو که هر رفتاری خواستن نشون بدن خودم انجام دادم جواب داده

ممنون عزیزم

🥰