2777
2789

من ٥. روز گذشته بود  بتا ٢٠ بود. ١٠ روز گذشت  شد ١٢  بعد ١٣ روز شد ٤١٢٥ 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار روزه از پریودیم میگذره امروز صب بی بی چک زدم مثبت شد رفتم ازمایش بتا زدم  عکسشو میفرستم بب ...

بفرست بگم بهت 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بتات ١٠ بود  مشكوك به بارداريه بنظرم تا ١٠ روز ديگه اكه پري نشدي دوباره بتا بده چون زود دادي منم بتام ٢٠ بود  شد ١٢ چ فرقي با تو دارم 

پ. دختر خالم گفت  زیر ۱۰نوشته یعنی نیستی !!!!۱۰>

ميگم شايد مسول آزمايشگاه گفت من توي يكي آزمايش هام نوشته بود از ٥ تا ١٠ مشكوك به بارداري