2777
2789

من شماره دارم کانال وپیج نمیدونم داره یانه ولی برای همه انجام نمیداد میگف باید ببینم میشه یانه بدستم هست یانه وفللن چندنفریو براشون انجام نداد گفت نمیخام بی نتیجه بمونید خلاصه ب ی نفر بسنده نکن باید بگردی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شماره دارم کانال وپیج نمیدونم داره یانه ولی برای همه انجام نمیداد میگف باید ببینم میشه یانه بدستم ...

کاشکی اینایی که واقعا رفتن و جواب گرفتن کامنت بزارن آدرس پیج و کانال باشه باز مطمئن‌تره

کاشکی اینایی که واقعا رفتن و جواب گرفتن کامنت بزارن آدرس پیج و کانال باشه باز مطمئن‌تره

من و چندنفر دیگه جواب گرفتیم ازش مطمئنیش مطمئنه ولی خب برا همه انجام نمیده اگه فک کنه نتیجه نمیگیری انجام نمیده برات

من و چندنفر دیگه جواب گرفتیم ازش مطمئنیش مطمئنه ولی خب برا همه انجام نمیده اگه فک کنه نتیجه نمیگیری ...

سلام عزیزم شما کجا انجام دادین؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز