2777
2789
عنوان

خانوما میشه دعا کنید برا برادرم ازش بیخیریم چند روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم خوبی از برادرم خبر شد مث اینکه تصادف میکنه می‌برند بیمارستان و گوشیشم دیگه پیشش نبوده الا ...

سلام عزیزدلم، الهی، ان شاء الله که برادر عزیزتون در سلامت کامله. براشون دعا میکنم و آیه الکرسی میخونم. ممنون که بهم خبر دادین. خداروشکر بازم پیدا شده 🤲وضعیت سلامتی‌شون خوبه؟ ان شاء الله خدا حافظ شما و برادرتون باشه 

سلام عزیزدلم، الهی، ان شاء الله که برادر عزیزتون در سلامت کامله. براشون دعا میکنم و آیه الکرسی میخون ...

سلام گلم دست درد نکنه ان شاالله خدا دلتون شاد کنه 

خداروشکر بازم سالمه

والا من دیشب راه افتادم هنوز نرسیدم اینطور ک میگن گوشیش اصلا پیشش نیست و طی تصادفی چند جاش شکسته دارم حضوری میرم ببینمش حالش چطوره 

خیلی ممنونم ک این چندروز تنهام نزاشتین نمیدونم چطور تشکر کنم ولی ان شاالله هرچی ک از خدا میخواید بهتون بده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم دست درد نکنه ان شاالله خدا دلتون شاد کنه خداروشکر بازم سالمهوالا من دیشب راه افتادم هنوز نر ...

ممنونم عزیزدلم، ان شاء الله همیشه سلامت باشین در کنار عزیزانتون 

کاری نکردم گلم، وظیفه انسانیم بود، ان شاء الله خدا به شما خیر و سلامتی بده. بازم خداروشکر، ان شاء الله خدا همیشه حافظتون باشه، در پناه خدا 

سلام عزیزم خوبی از برادرم خبر شد مث اینکه تصادف میکنه می‌برند بیمارستان و گوشیشم دیگه پیشش نبوده الا ...

آخی بنده خدا. حالا بازم خداروشکر ک پیداش کردین. انشاءالله هرچه زودتر سلامتی‌شان رو بدست میارن🙏 برادر خیلی عزیزه. انشاءالله خدا حافظ همه برادرها باشه 🙏🙏🙏

آخی بنده خدا. حالا بازم خداروشکر ک پیداش کردین. انشاءالله هرچه زودتر سلامتی‌شان رو بدست میارن🙏 براد ...

مرسی ازت گلم‌ان شاالله خدا عوض قلب مهربونتو بهت بده 

ان شاءالله خداوند همه خواهر برادرارو پدر مادرارو براهم حفظ کنه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
خداروشکر پیدا شدن الان حالشون بهتره؟

مرسی گلم از پیگیری ان شاالله خدا عوص قلب مهربونتونو بهتون بده عزیزم 

آره خداروشکر 

والا چندجاش ک شکسته و حافظشو فعلا از دست داده متاسفانه هیچی یادش نیست نمیدونم فقط تا کی قراره ادامه داشته باشه 

مرسی گلم از پیگیری ان شاالله خدا عوص قلب مهربونتونو بهتون بده عزیزم آره خداروشکر والا چندجاش ک شکسته ...

نه نگران نباشید خیلیا دیدم  یهو حافظ‌شون برگشته در اثر یه چیز کوچیک انشالله  سلامت باشید باز خدا دوستون داشته رحم کرده به دل شما و پدرمادرتون

نه نگران نباشید خیلیا دیدم یهو حافظ‌شون برگشته در اثر یه چیز کوچیک انشالله سلامت باشید باز خدا دوس ...

اره بازم خداروشکر ک سالممه ان شاالله خدا تمام فرزندارو برا پدر مادرشون حفظ کنه نگران حالش ک هستیم ولی بازم خدارو هزارمرتبه شکر ک پیشمونه