ببخشید شکلک هارو اشتباهی کپی کردم.

برای کسایی که دارن جهیزیه میخرن یه چند تا تجربه رو بگم:
من جاروبرقی فیلیپس خریدم. واقعا ازش راضی هستم.

هم کم صداس هم سیمش خیلی بلنده هم جمع و جوره هم سرش جوریه که به راحتی میشه گوشه کنارارو جارو کرد هم لولش خیلی بلنده هم مکشش عالیه هم روی فرش هم خیلی روون و راحت حرکت میکنه و از همه مهمتر سبکه. خلاصه هرچیزی که از یه جاروبرقی انتظار داشتم رو برآورده کرده. منی که از جارو کشیدن خوشم نمیومد حال میکنم درست به جارو میشم.

لباسشویی و یخچالم کنووده. یخچالم 70 سانته ولی خیلی جاداره. پایینش سه تا کشو فریزر داره. بهنظر کم میاد ولی کشوهاش برعکس کشوهای فریزرهای دگس. مثلا مال مامانم کشوی پایینیش چون موتور پشتشه خیلی کوچیکه. تازه مال اونها 80 سانته سامسونگه. ولی مال من کشوی پایینیشم جاداره. خلاصه راضی هستم ازش.. یخچالشم دوتا چیلر داره که کارمو راه میندازه. با اون همه چیزمیزی که بعد عروسی چپوندیم توش خداییش روسفید بیرون اومد. خلاصه جادار و بسیار عالی. لباسشویی هم 5 کیلو گرفتم کارمو راه میندازه چون خیلی لباس کثیف نمیکنیم. شوشو که به ندرت لباس بندازه توی لباسشویی. ولی لباسشوییش خیلی خوب تمیز میکنه. تازه خیلی خوب هم خشک میکنه یعنی لباسشا در حدی خشک هستن که یه باد بهشون بخوره کامل خشک شدن.

فقط یه بدی داره. چون خیلی خشک میکنه یه مقدار لباسا چروک میشن. البته یه حالت بدون چروک داره که تا حالا امتحانش نکردم. توی اون حالت لباس هارو خیستر میده بیرون.
حوله ای که خریدیم مارکش ماندگاره. خداییش عالیه. آبگیریش خیلی خوبه. سریع آب رو جذب میکنه. من که باهاش حال میکنم.