گیفت عکس خودمون بود...البته نه به همه........فقط به درجه یکی ها مثل عمه و خاله و ... ارایشگاه که لایت درست کرد و رنگ موهام هم قهوه ای زیتونی شاباش داماد هم به درخواست خودش 7-8 تا تراول 50 تومانی اتلیه فوق العاده بود که ازش راضی بودم البته اشنا بود عکس اسپرت هم اصلا وقت نکردیم بندازیم قرار شد بعدها بریم بندازیم بزنه قبل فیلممون
مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککههههههههههههههههههههههههههههههه دینا جون شرمنده من زیاد نمیام نی نی سایت اخه عضو فیس شدم ...هی میرم اونجا برا منم بفرس قول میدم به جون همسرم پاکش کنم همین ایمیل نینیسایت
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟ خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند
خوبین؟ پردیس جون مبارک باشه. به سلامتی استفاده کنی.
آقا ما هم دوهفته پیش (شب عید مبعث) به خانه بخت شتافتیم D:
جاتون خالی خیلی روز به یادموندنی بود حداقل برای من.
اول اینکه روز عروسی رفتیم بازدید برج میلاد. برای عروس دامادها رایگان بود. ما هم با لباس عروسیمون رفتیم بالای برج عکس انداختیم جاتون خااااااااااااااااللللللللللللیییییییی
بعدشم که رفتیم باغ جاتون خالی اونجا هم خوب بود تا اینکه اومدیم بشینیم کنار استخر که یهو عینک دودی شوشو که چند سال پیش خدادتومن پولشو داده بود افتاد توی استخر. حالا شوشو با بیل افتاده به جون استخر که عینک منو پس بده. هیچی دیگه از عینک دلبندش که از منم بیشتر دوستش داشت دل کند و با قیافه اویزون رفتیم سوی تالار.
توی تالار تقریبا همه چی خوب بود. تا اینکه بعد از تالار رفتیم خونه توی حیاط همه داشتن میزدن میرقصیدن که خواهرشوشو اومد به شوشو گفت که در خونتون باز نمیشه. فکر ککککککککککککککککننننننننننننن. حالا نگو آخرین نفری که در رو قفل کرده زده قفل در رو از داخل شکوونده. من و شوشو هم داغون. ملت دست به دست هم بدین که در باز شه که نمیشه. بابای شوشو میگفت عیب نداره عروسم نگران نباش حالا امشب برین خونه مجردی شوشو فردا درستش میکنیم. منم میگم نه بابا اگه باز نشه میریم خونه مامان اینها اتاق خودم دست نخوردس وسیله هم همه چی هست اونجا میخوابیم. خودتون رو بگذارین جای من. ببینید اون موقع شب اونم شب اول زندگی این اتفاق بیفته آدم چه حالی داره. حالا میخوایم فامیلا نفهمن که یکی یکی فهمیدن. همه از رقص دست کشیدن همه مثل مراسم عزاداری دور حیاط وایساده بودن که ببینن آخر ماجرا چی میشه. مژده اومد که در رو باز کردن. یه نفس راحت کشیدیم که شب اول زندگیمون مجبور نشدیم توی چادر بخوابیم.
خلاصه با همه اتفاقات تلخ و شیرینش گذشت و فقط خاطراتش موند. ولی هرموقع یادش میفتیم کلی میخندیم. البته هنوز عینک شوشو پیدا نشده و خیلی مصر وایساده که حتما پیدا میشه وحاضر نیست بره یکی دیگه بخره D:
اگه هر کی پای دلش وایسته، تهش هر چی باشه خودش خواسته
البته ناگفته نماند که ما برای حمایت از تولید داخلی، قفلی که میخواستیم بخریم، وطنی خریدیم ولی بعد از این اتفاق به این نتیجه رسیدیم این فرصت را به دیگران بدیم که از کالای ایرانی حمایت کنند و ما رفتیم همون قفل چ.ی.ن.ی خریدیم. D:
حالا تعریف براتون زیاد دارم میام میگم
اگه هر کی پای دلش وایسته، تهش هر چی باشه خودش خواسته