هانی جونم کارایی که باید انجام بدی رو یه لیست بنویس....برای انجام هر کدوم هم روز تعیین کن....که فلان روز انجام میدم...
خودتم می بینی که انجام میشه عزیزدلم.... حرص نخور خانومی....مطمئنم عروس خیلی زیبایی خواهی شد و مراسم عروسیت یکی از به یاد ماندنی ترین روزها برای خودت...همسرت...و مهمانان خواهد بود...پس تو هم مطمئن باش
بچه ها یه نظرخواهی کلی خونه ما زیرزمینه 120 متر پنجره پذیرایی کوتاهه 7.5 متر منم دوست دارم پرده بلند بدوزم به نظرتون بد میشه همه میگن نکن اینکارو غصم گرفته
هانی جون اومدم آنا جان شما سایت نوعروس هم هستی؟ آخه اونجا هم برای یه آنا جواب گذاشتم :-)
آنا جان آدرس و قیمت مزون خودم را صفحه قبل گذاشتم اما اگه قیمت مناسبتر می خوای مزونی که دوستم لباسش را دوخت می گم مزون پاریس توی کوچه رفاهی لباس دوستم هم تمیز و قشنگ بود. درست مثل ژورنال بود. قیمتش هم فکر کنم حدود 300 باشه. کلا توی کوچه رفاهی قیمت مناسبتر هست. مزون پاریس هم کارش خوب بود. حتما یه سر بزن. مزون هانی هم می تونی بری ببینی. نفهمیدم لباسش را چند داده بود بدوزن باز هم اگه سوالی داشتی در خدمتم خانوومی
هانی جون خودت باید خوشت بیاد اتفاقا من هم یکی از دوستام پنجره اش نصفه بود اما پرده را بلند دوخته بود بعد به نظر میرسید پنجره بلنده و خیلی خوب به نظر می رسید. البته دوستم خونش طبقه سوم بود و پنجره نور داشت کامل. اما خیلی خوب شده بود که پرده بلند داده بود