2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067115 بازدید | 25928 پست
آره خانوم بلا جون،الان باید اشکالاشو رفع کنم و مقالم مونده حالا شوشو میگه واسه مقاله بهت کمک میکنم
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها شما شبکه بازار رو میبینید؟؟؟
الان داشتم میدیدم ، یه چرخگوشت پارس خزر تبلیغ میکرد عالییییییییییییییییییییی
آبمیوه گیریم بود( انار-انگور- موز-پرتغال-گردو-پوره سیب زمینی...)عالی بودا!!!!
دیگه نیاز به آبمیوه گیریم نداشت
خیلی خوشم اومد حیف که من هم آبمیوه گیری خریدم هم چرخ گوشت:(
Lilypie Pregnancy tickers
سلام
بوش عالیه البته اصلش نه مونتاز ترکیه ... ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک مدل WAE-28490 بوش ساخت و مونتاژ آلمان قیمت دقیق این مدل رو نمی دونم ولی قیمتاش از 1 میلیون شروع میشه تا 2میلیون
مشخصات ماشین لباسشویی بوش 7 کیلویی :

•توضیحات کالا
لوازم خانگی بوش بر مبنای کیفیت ، تکنولوژی جدید و طراحی منحصر به فرد ساخته شده است . متخصصان در شرکت بوش آلمان به طور مداوم ایده های جدید را برای زندگی بهتر بشر توسعه می دهند .کارهای سخت و طاقت فرسای خانه با محصولات بوش آسان و راحت می شود .
این ماشین لباسشویی یک دستگاه ایده آل با امکانات کامل و طراحی بسیار زیبا ، دارای صفحه نمایشگر LED و نمایش عملکرد دستگاه ، کلید های لمسی و برنامه های متنوع شستشو می باشد .
•مشخصات کالا
ظرفیت شستشو : 6 کیلوگرم (اروپا) / 7کیلوگرم (اندازه گیری آسیا)
دور خشک کن : 400 - 600 - 800 - 1200 - 1400 دور در دقیقه
- توان مصرفی :2300 وات
ولتاژ مصرفی :240 - 220 ولت
- Aquastop تمام الکترونیکی برای توقف برنامه شستشو
دارای برنامه های شستشوی : لباس جین و سیاه - بلوز و شلوار - لباس ورزشی - لباسهای حساس ابریشمی و ظریف - شستشوی مخلوط - سریع - دستی و لباسهای پشمی
- برنامه کوتاه کننده زمان برنامه ها
- صفحه نمایشگر بزرگ با قابلیت نمایش عملکرد فعلی دستگاه ، برنامه شستشو ، درجه حرارت آب ، دور خشک کن ، زمان زمان شستشو و باقی مانده تا اتمام کار دستگاه
دکمه های لمسی Finger touch به منظور تنظیم برنامه پیش شستشو ، لکه ، شستشوی آرام و شستشو با آب اضافی
- قطر درب 32 سانتی متر با قابلیت باز شدن 180 درجه به منظور دسترسی و استفاده آسان از دستگاه
- سیستم آب اضافه 3D Aquaspare
- سیستم توازن اتوماتیک با قابلیت تشخیص خودکار
- قلاب فلزی درب
- محفظه مخصوص مایع نرم کننده
- کم صدا : 54 دسی بل در زمان شستشو و 72 دسی بل در زمان خشک کن
- دارای واحد کنترل منطقی ALU
- دارای برچسب A در مصرف انرژی
- کلاس شستشو : A
- کلاس خشک کن : B
- آب مصرفی :45 لیتر
- دارای برنامه پیش شستشو
- دارای برنامه کوتاه کننده زمان شستشو
- طول سیم برق : 160 سانتی متر
- دارای امکان شستشوی نیم بار Halfload با قابلیت تنظیم اتوماتیک مصرف
- امکان شستشوی با تاخیر و قابل تنظیم تا 24 ساعت
- جهت باز شدن درب : چپ
- ابعاد دستگاه : طول 60 * عمق 59 * ارتفاع 84.7 سانتی متر
- مقدار مصرف آب ، برق و زمان در برنامه عادی شستشو :مصرف آب :45 لیتر / توان مصرف:1.02 kwh / زمان :135 دقیقه