ظرفیت شستشو :7 کیلو گرم سرعت موتور : تا 1000 دور در دقیقه موتوربدون تسمه Direct Drive: کم لرزش و بی صدا + عمر بالای دستگاه سامانه شستشوی هوشمند
دمای متغیر : 30 تا 95 درجه سانتیگراد زاویه باز شدن درب 180 درجه جهت البسه بزرگ و حجیم سامانه شستشوی هوشمند قفل کودک موتوربدون تسمه Direct Drive نمایشگر مرحله شستشو نمودار مصرف انرژی امکان تاًخیر در شروع شستشو برنامه شستشوی البسه پشمی برنامه شستشوی پوشاک حساس برنامه شستشوی پوشاک نایلونی برنامه شستشوی دستی برنامه شستشوی سریع در 30 دقیقه برنامه شستشوی سریع کتان برنامه شستشوی کتان برنامه شستشوی مقدماتی توقف آبکشی چرخش و آبکشی قابلیت انتخاب دمای آب تعداد برنامه شستشو : 13 تعداد برنامه انتخابی اضافی : 8 مشخصات فیزیکی رنگ : سفید سرعت موتور : 1000 دور در دقیقه مدت ضمانت موتور : 10 سال زاویه باز شدن درب : 180 درجه ظرفیت شستشو : 7 کیلوگرم وزن : 64 کیلوگرم ابعاد : 600X550X850 میلیمترَ اندازه دهانه درب : 300 میلیمتر
سلام به همه من هنوز ماشین لباسشویی نخریدم. فکر نکنم بودجه ام به بوش برسه. البته دیروز یه مدل لباسشویی بوش گذاشته بودید قیمتش 700 و خرده ای بود، باز این خوب بود اما اونا که بالای 1 هستن دیگه خیلی گرونن من ماشین لباسشویی برام خیلی مهمه. چون روی شستن لباس هام خیلی حساسم. خیلی از لباس هام را از ترس اینکه خراب شن با دست می شورم اما دیگه بعد از عروسی نمیشه. حتما باید مدلی بگیرم که برنامه شستشو زیاد داشته باشه. فکر می کنم ماشین های ال جی و سامسونگ هم خوب باشن. به نظرم بوش یه مقداری هم پول برندشو می گیره.. نمی دونم شاید هم واقعا خوب باشه