2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067113 بازدید | 25928 پست
سلام دیبا جون 1- الان بیشتر عروس خانوما نقره ای میگرن ... من خودم میخوام استیل - مشکی بردارم...تقریبا فضاش نقره ایه 2- من خودم فانتزی دوس دارم اما شما باید به خونواده خودت نگاه کنی من عروسی رو میشناسم که بهترین فرش فانتزی رو برده اما اسمش اینه که فرش نبرده...پیشنهادم اینه که یه فرش ایرانی ماشینی خوش طرح بخر 3- سرویس چوب قهوه ای سوخته خیلی شیکه ....یادمه یه دوره ای طلایی مد بود 4- رنگ مورد علاقه خودت و همسریت.... خیلی تیره نگیر که خونه رو خفه نشون میده....مثلا اگه هر دوتون با بنفش موافقید یه کمی ترکیب یاسی بهش اضافه کنید....من دیدم این ترکیبو خیلی زیباست 5- چرمی و مخمل عمرشون خیلی کوتاهه 6- برای تازه عروس فکر کنم پارچه ای بهتره
اسکای جون

گاز رومیزی خوبه ولی در کنارش یه دونه فر هم باید داشته باشی.

بعدشم چرخ خیاطی برا چیته؟ پوله اضافه داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم هی مادر شوهرم میگفت چرخ خیاطی بخر . خوبه .

منم گفتم برا چیمه؟ مگه عهد بوقه که مثل پیرزنا چرخ خیاطی بیارم با خودم اونم منی که اصلا نه خیاطی میکنم و نه بلدم .

یه جعبه نخ و سوزن کافیته عزیزم . پول چرخ خیاطی رو بذار جایی دیگه خرج کن .
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.من قرار اردیبهشت ازدواج کنم.واسه خرید جهیزیه جند تا مشکل دارم اگه کسی راهنماییم کنه خوشحال میشم 1. از کی شروع به خرید کنم؟ 2. برای خرید شوهرم هم ببرم؟(ما الان عقد هستیم)آخه تو خانواده ما اصلان رسم نیس داماذ بره خرید جهاز 3.خونه ما کوچیکه.من مبلمان وکلا وسایل چوبی معمولی دوست دارم ولی شوهرم کاملا متفاوت با من مبلمان ساده ومدرن دوست داره.و این یعنی دو مدل خونه کاملا متفاوت!!!!
فرنوش من دیدم تو اطرافیان تو خونه هاشون که 50 متری هست و هم کوچیکتر از این دست مبلا گذاشتن

دیگه نمیدونم شما چی میخوای تو خونه ت بزاری
میتونی اصلا مبل نگیری!!!!

ولی بهتره بدونی هدف از ایجاد مبل L هم مدرن بودن بوده و کوچکیه جا!!!!!