من هستم من حساب کردم جهیزیم حدود 12 تومان می شه. ما هم رسم داریم 4 تا وسیله بزرگ رو داماد می خره من تا حالا که وسایل ریز رو تقریبا خریدم حدود 5 تومان شده . غیر از سرویس حوله آشپز خونه و دم کن و پیشبند و ..... زیاد چیزی نمونده فقط یه سری چیزای خورده زیر مونده که فکر کنم 100-200 تومان بیشتر نی شن
من از برقی ها شروع کردم (اول وسایل برقی اشپز خونه بعد وسایل برقی خونه مثل جارو برقی. جارو شارژ ی و اتو و اتو پرسی. بخار شور ) بعد وسایل آشپز خونه بعدم که باید وسایل بزرگ رو بخرم( که هنوز نخریدم)
به نظر من لازم نیست همه وسایل برقی رو یه مارک بخری. هر چیزو از هر مارکی که خوشت اومد و واست مناسب بود بخر. بعضی وقتا یه مارکی یه وسیلش خوبه یه وسیلش بده یا از ظاهرش خوشت نمی یاد . من که این کارو کردم
میدونید من چون خیلی رواین چیزا حساسم خیلی پرس و جو میکنم ... بهم گفتن اتو پرس خیلی خوبه اما یقه رو نمیشه باهاش اتو کرد پس باید یه اتو معمولی هم بگیری........این چه کاریه........ حالا می خوام بدونم درسته
نه عزیزم وسایل کوچیک طرفای 5 - 5 ونیم می شه کلا به نظرم ظرفای 12 13 میشه (اگر 3 4- تا چیزو داماد بخره) واسه ما که وسایل صوتی مثل تی وی و سینما خانگی و ... گاز سرویس خواب و بوفه و کولر گازی رو داماد می خره