دیبا جان: راستش منم خیلی دوست دارم باهم بریم اما همه میگن این کارو نکن درست نیست اما تو کاری که بنظرت درسته رو بکن ________________ یخچال 700 گاز 600 لباسشویی 500 سرویس خواب 1000000 پرده 500 مبل 1000000 بوفه 500 اینا قیمتای متوسطه پس میشه __________________ اگه میخوای بنفش و صورتی اتاق رو بگیری ....... یاسی هم برای اتاق خواب خیلی ناز میشه ___________________ رنگ پرده تو عزیزم با مبلت ست کن ....... فرش هم روشن بگیر اتاق را خیلی بزرگ نشون میده
ارس جان من واسه سرویس قابلمه خیلی پرس و جو کردم دسینی خیلی تقلبیش اومده من آخرش مارک myson گرفتم. یکی 2 تا از آشناهامون هم داشتن خیلی راضی بودن. تقریبا هم کامله . من فقط 2 تا تابه کوچیک( یکیش اندازه 1 تخم مرغ و یکی یکم بزرگتر) و یه قابلمه بزرگ اضافه بر اونا گرفتم سرویس myson حدود 300 بود جایی که ازش گرفتم خودش مارک های مختلف رو داشت ولی اینو پیشنهاد داد.
دوستای عزیزم بهترین مارک فابلمه..سینی قاشق چنگال و زود پز wmf هستش دسینی تقلبیش خیلی خیلی زیاد شده و تازه 1000 تا مارک به اسمه دسینی داریم دسینی ترک دسینی ایرانی و....
دوستای عزیزم بهترین مارک فابلمه..سینی قاشق چنگال و زود پز wmf هستش دسینی تقلبیش خیلی خیلی زیاد شده و تازه 1000 تا مارک به اسمه دسینی داریم دسینی ترک دسینی ایرانی و....
aras جان من با قابلمه های دسینی زیاد موافق نیستم..... میتونی از نمایندگی تفال خرید کنی اصلا بهتره برای خرید یا بری شریعتی که پر از نمایندگیه یا بری بازار تهران که هم تنوعش زیادتره هم قابل اطمینان تر
مرسی اسکای جان از کمکت در مورد قاشق چنگال چی از کیف داراش چه مارکی خوبه شوشوی من که خونه نداره می خواد اجاره کنه برای همین من نمی خوام خیلی وسیله بگیرم