ب شوهرت بگو بره داروخانه ی تب سنج نواری بگیره سریع بیاره هم خیلی دقیقه هم براحتی گرفته میشه هم قیمت پایین داره
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب خطرناکه ممکنه تب بچت بره بالا و تو متوجه نشی میتونی ب آشنا یا کسی بگی؟؟؟ یا اگر دیدی داغ شد با اسنپ ببررش بیمارستان
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
عزیزم تو بارداری دو قلو هات که جفتتون پایین بود میشه یه توضیح در موردش بدید من ۱۵هفته هستم جفتم سر ر ...
سلام عزیزم اولا توکل به خدا کن استرس و از خودت دور کن بعدم استراحت پله نرو دسشویی فرنگی یبوست نداشته باش،منکه تا آخرش جفت پسرم سرراهی موند باهمه این کارا هفته ۳۴ هم زایمان کردم البته آمپول ریه زده بودم و الحمدالله دستگاه نرفتن ولی خوب بچه نارس یکم سختیش بیشتره .شما حتما رعایت کن ان شاالله سرموقع و سالم جوجه هارو بغل کنی.