2821
2789

ب شوهرت بگو بره داروخانه ی تب سنج نواری بگیره سریع بیاره هم خیلی دقیقه هم براحتی گرفته میشه هم قیمت پایین داره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم شیفته داروخونه هم بهم نزدیک نیس

خب خطرناکه ممکنه تب بچت بره بالا و تو متوجه نشی میتونی ب آشنا یا کسی بگی؟؟؟ یا اگر دیدی داغ شد با اسنپ ببررش بیمارستان 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام عزیزم خوب هستین؟ببخشید تو به تاپیک گفته بودید توده سینه، خواستم بپرسم نمونه برداری کردید؟ چی شد ...

سلام عزیزم بمن گفتن فیبروادنوم هست نه نمونه برداری نکردم فقط سالی یبار چک میکنم خواهرم هم داره خاله هام خواهرشوهرام خیلی دیدم دارن فقط چک کردن سالی یبار دیگه منم نگران نشدم

سلام عزیزم بمن گفتن فیبروادنوم هست نه نمونه برداری نکردم فقط سالی یبار چک میکنم خواهرم هم داره خاله ...

عزیزم تو بارداری دو قلو هات که جفتتون پایین بود میشه یه توضیح در موردش بدید 

من ۱۵هفته هستم 

جفتم سر راهی هست کامل پریویا هست 

شما چکار کردید که بچتون سالم بدنیا اومدن 

خیلی نگرانم عزیزم 

میشه راهنمایی کنی؟

عزیزم تو بارداری دو قلو هات که جفتتون پایین بود میشه یه توضیح در موردش بدید من ۱۵هفته هستم جفتم سر ر ...

سلام عزیزم اولا توکل به خدا کن استرس و از خودت دور کن بعدم استراحت پله نرو دسشویی فرنگی یبوست نداشته باش،منکه تا آخرش جفت پسرم سرراهی موند باهمه این کارا هفته ۳۴ هم زایمان کردم البته آمپول ریه زده بودم و الحمدالله دستگاه نرفتن ولی خوب بچه نارس یکم سختیش بیشتره .شما حتما رعایت کن ان شاالله سرموقع و سالم جوجه هارو بغل کنی.