2777
2789
عنوان

معدل بیست

312 بازدید | 31 پست

سلام

میخوام از الان شروع کنم واسه امتحانات دی بخونم امتحانای قبلیمو خیلی بد دادم خواستم بدونم اگر معدل ۲۰گرفتین روزی چند ساعت درس  خوندید؟؟؟؟؟

امروز

𓃱𐂂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ساعت نیست به فهمیدن مطلبه

من رشته ام انسانی بود پارسال هر درسی رو قبل امتحان تقریبا سه دور میخوندم بعد چند دورم خودمو سوال جواب میکردم که یادم بیاد خلاصه هم واسه خودم توضیح میدادم تا ۲۰ شم سر امتحانم جوابارو کامل و با جزئیات مینوشتم یه وقت مثلا بابت یه کلمه نمره کم نشه

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

به ساعت نیست به فهمیدن مطلبهمن رشته ام انسانی بود پارسال هر درسی رو قبل امتحان تقریبا سه دور میخوندم ...

اخه خواهرم پارسال شبه امتحان میخوند کم کم ۱۷میگرفت امسال همه نمره هاش زیره۱۸

𓃱𐂂

تاپیک واسه خواهرم زدم کلاس هشتمه صبحا از ۷تا۲مدرسس

مدرسه شاهده؟؟

خوب۳ و نیم تا ۱۲  بخونه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اخه خواهرم پارسال شبه امتحان میخوند کم کم ۱۷میگرفت امسال همه نمره هاش زیره۱۸

یعنی هوش بالایی داره؟

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....