2821
2789
عنوان

کی رو میکشین

116 بازدید | 16 پست

اگه حق کشتن دو نفر رو داشتین کی رو می‌کشتین و چرا؟؟

من خواهر و مادرمو میکشتم تیکه تیکه شدنم برا این دو نفر کمه زندگیمو نابود کردن 

مادرم همیشه حقمو خورده و از بچگی خوردم کرده گفتی تو ترسو هستی و نمیتونی حقتو بگیری

همیشه تحقیرم کرده و خواهرمو نسبت به من ترجیح داده....

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کشتن چرا 

میسپارمشون به خدا

هیچ اذابی بیشتر از این نیسن قطعا براشون

هم این دنیاشون جهنمه هم اونور😊👌🏼

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

خودمو.

کسایی ک بدی کزدن بهم  باید ارزوی مرگ داشته باشن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بهم بدی شده ولی شب ها قبل خواب مردم رو میبخشم. از کسی انقد کینه ندارم که بکشمش

چجوری می‌بخشی 

شاید بدی کردنشون متدوام نبوده

ولی ادم از نزدیک ترین افراد زندگیش بدی ببینه بنظرم اینکه بگه بخشیدم شعار داده شاید فراموش کنه ولی همیشه گوشه ذهنش ازشون زخمی هست

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

من نمیکشتم 

واگذار میکنم به خدا 

خدا بهتر می‌دونه مجازات گناه شون چیه

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
چجوری می‌بخشی شاید بدی کردنشون متدوام نبودهولی ادم از نزدیک ترین افراد زندگیش بدی ببینه بنظرم اینکه ...

نه. مادر منم خواهرمو ترجیح میده. من غذا درست می‌کنم خونه رو جارو می‌کنم.‌ ولی خواهرم لباساشو حتی از ماشین در نمیاره. خرجی هم که می‌گیره از من بیشتره

ولی من تو قلبم نور دارم

خواهرم از صبح تا غروب میخوابه شبا بیداره. این برای من امتیازه چون میتونم بدون نگرانی از اینکه شب بیدار بشه(چون خوابش سبکه) شبا بلند شم نماز بخونم☺️

عزیزم دنیا قرار نیست مطابق میل ما بچرخه. ولی سختیاشم یجا تموم میشه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝