2821
2789
عنوان

عکس موهام

230 بازدید | 27 پست

من ریزش هورمونی دارم بعد موهای جلوی سرم کم پشت شده خط رویش داره میره عقب خودمم پیشونیم بزرگه شقیقه هام ریخته زیر شال خیلی بد حالته بجز اینا موهای جلو سرم کوتاه شدن نمیدونم چطور میشه اصلا

existing is exhausting 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای منم یه سمتش اینجوریه

موهاش نازکه، تا یه جایی بلند میشه و ریزش داره

کاربر ftabbbbbbbb زن نماست😒🤬بله من با نیما دعوام شد و اکانت زن نماشو بعد از یه سال لو دادم، نیما اذیتم کردی، اذیتت میکنم😊mmm2026 درخواست نده دیگه، سرویس کردی😐🩴متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️مذهبی نیستم و دلم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂سختترین کار دنیا، تغییردادن عقاید یک آدمه🙂سهم ما از این دنیا رشده، نه رنج و ظلم🌱روز قیامت آدما از عدالت بیش از اندازه خدا، شکایت میکنن🙃کاربرای زن نما: ggggggooooommmmsh . هامونیم . missnazi1990 . rogi14 . negzh

دقیقا مشکل منه. منم جلوی مقنعه موهامو یه طرفه میزنم چون اگه بخوام عقب شونه کنم خیلی پیشونیم بلند دید ...

من یه بدبختی ندارم تازه موهام فره بعد انگار سوخته خیلی زشته 

existing is exhausting 

من الان آب پیازمصرف میکنم موهام پرپشت شدن یکم منم مشکل شماروداشتم

می‌خورید یا به موهاتون اسپری میکنید؟

کاربر ftabbbbbbbb زن نماست😒🤬بله من با نیما دعوام شد و اکانت زن نماشو بعد از یه سال لو دادم، نیما اذیتم کردی، اذیتت میکنم😊mmm2026 درخواست نده دیگه، سرویس کردی😐🩴متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️مذهبی نیستم و دلم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂سختترین کار دنیا، تغییردادن عقاید یک آدمه🙂سهم ما از این دنیا رشده، نه رنج و ظلم🌱روز قیامت آدما از عدالت بیش از اندازه خدا، شکایت میکنن🙃کاربرای زن نما: ggggggooooommmmsh . هامونیم . missnazi1990 . rogi14 . negzh

هورمونیه 🥲

نه واسه من، دارو خوردم، هورمونم میزون شد

ریزش مو هنوز هست

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792