من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
کتاب خوب نه روانشناسی زرد! یه رمانم باشه قشنگه (ترجیحا عاشقانه نباشه)، روسری نخرید گل نخرید عاشقانس، ماگ هم خوبه و کلا لوازم تحریر
⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِیوَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھداستاݩهمیناست‹طُ›آࢪزویمنی #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)
چقد جالب 😄 بهش دقت نمیکردم ماگ خوبه ؟ چه طرحی داشته باشه ؟
باید دید سلیقش چطوریاس! چیزای گوگولی میپسنده یا خانومانه
ولی در کل پیشنهادم یه طرح مینیماله مثلا یه ماگ با رنگ نود و یه گل ریز روش...
⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِیوَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھداستاݩهمیناست‹طُ›آࢪزویمنی #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)