2777
2789
عنوان

سلام

180 بازدید | 20 پست

سلام وقتتون بخیر باشه 🌱 

هدیه برای تولد یه دوست اجتماعی که دختره سنشم 23 هستش 

چی پیشنهاد میدین و اینکه زیاد گرون نباشه 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب خوب نه روانشناسی زرد! یه رمانم باشه قشنگه (ترجیحا عاشقانه نباشه)، روسری نخرید گل نخرید عاشقانس، ماگ هم خوبه  و کلا لوازم تحریر

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
کتاب خوب نه روانشناسی زرد! یه رمانم باشه قشنگه (ترجیحا عاشقانه نباشه)، روسری نخرید گل نخرید عاشقانس، ...

چقد جالب 😄 بهش دقت نمیکردم 

ماگ خوبه ؟ چه طرحی داشته باشه ؟

چقد جالب 😄 بهش دقت نمیکردم ماگ خوبه ؟ چه طرحی داشته باشه ؟

باید دید سلیقش چطوریاس! چیزای گوگولی میپسنده یا خانومانه

ولی در کل پیشنهادم یه طرح مینیماله مثلا یه ماگ با رنگ نود و یه گل ریز روش... 

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
باید دید سلیقش چطوریاس! چیزای گوگولی میپسنده یا خانومانهولی در کل پیشنهادم یه طرح مینیماله مثلا یه م ...

همون خانومانه بیشتر بهش میخوره  😅

تصمیم گرفتم ماگ بگیرم مرسی ازتون 🌱