2789
عنوان

توده زیر بغل

71 بازدید | 9 پست

نشونه چی میتونه باشه ؟ 

کوچیکه و داخل پوسته 

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

غدد لنفاوی باید باشه

ربطی به سرطان داره ؟ خطرناکه ؟

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دستکاری نکن بزرگ تر نشه ، احتمالا به چیزی که زیر بغلت میزنی حساسیت دادی

برای خودم نیست 

باشه 

اگر بارداری ک غدد شیردهیه میخواد فعال بشه اگر نه ک یا نزدیک پریودته یا تحریکشون کردی مثلاً اپیلاسیون ...

یمدت دارو مصرف می‌کرد برای اعصاب

الان قطع کرده

پریودشم سه بار عقب افتاده

میتونه از اون باشه ؟ 

غدد لنفاوی باید باشه

اگه چیزی زیر بغلت میزنی احیانا بخاطر اونه

نباید تحریکش کنی

اگه چیزی زیر بغلت میزنی و یه مدت نزدی بازم بود برو دکتر

نه نگران نباش

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️