2777
2789
عنوان

خاگینه با آرد

289 بازدید | 22 پست

بد میشه یا نه؟ تو منطقه ی ما تخم مرغ و زردچوبه و نعنا رو قاطی می کنن با ادویه به سلیقه ی خودشون. اگه بخوام آرد بزنم با زعفرون و ماست خمیری میشه و بوی زحم می گیره. چی کار کنم؟

سلام بفرمایید تاپیک قبلم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من فقط خاگینه رو با ارد و نمک مخلوط میکنم 

همین

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والا ما خاگینمون با اردو ماستو تخم مرغه 

بعدش شهد میریزیم روش شیرین میشه 

خیلیم خوشمزس

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

آرد و تخم مرغ و بکینگ پودر و قاطی میکنی ی چیزی شبیه مایع کیک میشه ماست هم نزن خوب نمیشه بعد سرخ میکنی میزاری تو شهد خواستی گردو و گل محمدی اینا میریزی روش میل میکنی حتی زردچوبه هم نمیزنیم ما 

تو اصفون نعنا و زردچوبه ی خالی می زنن... با آرد و شیره هم درست می کنن.

حالا ی بارم مدل ما بخور  شهد درست کن با شکر زعفرون اینا هم نمیخواد حتی فوقش هل و گلابی چیزی بریز توش 

می خوام یعنی حجم بگیره و سفت باشه

ماست بزن حتما بعد یه قاشق چای خوری هم باییید بکینگ پودر بزنی 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

آرد و تخم مرغ و بکینگ پودر و قاطی میکنی ی چیزی شبیه مایع کیک میشه ماست هم نزن خوب نمیشه بعد سرخ میکن ...

ببینم چی میشه. بوی زحم میده با ماست. نمی دونم من اشتباه می کنم یا نه. ظرف ها هم تمیز و خوبه. بوی زحم از کجاست.