2777
2789
عنوان

نماز خوندن

105 بازدید | 18 پست

من‌عاشق نمازخوندنم چون با نماز حس میکنم ب خدا نزدیکترم و تونستم از یکی از دستورات خدا اطاعت کنم بنظرتون چیکار کنم ک بتونم سرساعت نمازم بخونم خودم دوس دارم نمازخون واقعی بشم

بعضیا میگن دلت باید پاک باشه ک‌بهش اعتقاد ندارم چون خوده خدا گفته ای کسانی ک ایمان اوردید اعمال صالح انجام دهید اگر ب دل بود فقط میگفت تو دلتون نیت کنید

اگر پیشنهادی درراستای حل این مشکل دارید مشتاقم بهم کمک کنید

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

قرار بگذارید به محض گفتن اذان وضو بگیرید نمازتونو بخونید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخون فقط ریا نکن یکی نخوند حی از نماز نگو

منم میخوام بخونم ولی انگار بدنم ی جوری شده ک سمت نماز رفتن برام سخته قبلا اینجوری نبودم

قرار بگذارید به محض گفتن اذان وضو بگیرید نمازتونو بخونید

الان میخواستم مثلا نماز مغرب و عشا بخونم ولی پاهام نمیره یاریم نمیکنه

قبل از اذان وضو بگیر و حجاب کن بعد از اذان نماز بخون

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

برام دعا کنید 🙏

انشاالله عاقبت بخیر باشید 

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

امضاتونم خیلی قشنگه

ممنونم🙏🏻🌱

سعی کن اوایل فقط یکیشو اول وقت بخونی همون کافیه مثلا فقط ظهر یا فقط مغرب

نماز دومی که عصر وعشا هستش رو ۲ساعت بعدش بخون

کم کم بعد چند هفته همش رو اول وقت بخون

واینکه خود نماز باعث میشه ارادت قوی بشه اوایل سخته اول وقت بخونی ولی بعد ۴۰ روز برات عادی میشه 

واینکه اصلا درست نیست اینکه بعضیا میگن دلت پاک باشه این جمله رو فقط کسایی میگن که هر گندی میزنن وتنبلی ونفس پرستی خودشونو با این جمله توجیه میکنن

سعی کن اوایل فقط یکیشو اول وقت بخونی همون کافیه مثلا فقط ظهر یا فقط مغربنماز دومی که عصر وعشا هستش ر ...

امیدوارم موفق بشم خیلی برام دعا کنید

دقیقا همینطوره دل پاک عمل هم همراهش هست

عالم بی عمل ب چ ماند ب زنبور بی‌عسل

امیدوارم موفق بشم خیلی برام دعا کنیددقیقا همینطوره دل پاک عمل هم همراهش هست عالم بی عمل ب چ ماند ب ز ...

🤲🤲انشاءالله عزیزم

از تو حرکت از خدا برکت 

شما همت کنی خدا خودش کمکت میکنه