2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم 

از زندگیت راضی نیست و هی از خدا طلبکاری 

دائما با خودت میگی یا به خدا میگی میگی چرا بعضیا اینقدر خوشبختن چرا نعمتهایی که من ارزوش دارم رودارن اما من نه؟!

تا حالا با خودت گفتی من خودمم که به خودم ظلم کردم؟تا حالا شده این حقیقت رو بپذیری که مسئول زندگیت خودت هستی و اعمالت؟!

معنی سبحان الله چیه؟خدا پاک و منزه،عاری از هرگونه نقص عیب زشتی و پلیدی و شری هست... پس خدا چطور میتونه ناعدالتی کنه... چطور میتونه به تو بدی بده؟ تو که هرجور دلت میخواد زندگی میکنی و پیش میری هر روز بار سیاهی و فرسودگی روحت بیش و بیشتر میشه و تو پاکسازیش نمیکنی؛حتی به خودت زحمت نمیدی که وضو بگیری و نماز بخونی...

خیلی از اتفاقات تاثیر اعمال و افکار ماست در زندگی...

حالا میتونی معنی"آنها به خودشان ظلم می کنند" رو دریابی...و باز هم شکر خدایی که غفاره،که الرحم الراحمینه،که رحمن و رحیمه و رحمتش شامل حالت بوده حتی با وجود کاهلی و بیراهه رفتن...خیلی جاها تازه دستتو گرفته و نجاتت داده و رحم و رحمت کرده بهت که تو به چشمت هم نیومده و متوجهش نشدی...

پش همین حالا،خدارو به خاطر خوبیش شکر کن،بعد بابت تمام گناهانت چه اونها که میدونی و چه اونها که ندونیتی و نفهمیدی،چه اونها که در خاطرت هست و چه اونها که نیست از خدا طلب بخشش و آمرزش کن توام با یاری و نجات...به خدا وصل بشو و اقلا در قبال خوشبختی یکبار تصمیم بگیر قائده مند و قانون مند زندگی کنی...

اولین قدم برای تابیدن نور به وجودت و متعاقبا زندگیت.برای خیر سرازیر شدن به زندگیت نمازت رو بخون؛با حضور ذهن و قلب حداکثری.آگاه باش به آنچه میگی و ادا می کنی و حواست به نمازت باشه.این یک نوع مراقبه است و بهترین مراقبه.مطمئن باش تاثیر معجزه وارش رو تو زندگیت میبینی.

اگه میخونی یا اقلا به دلت افتاد که نماز بخونی پست بزار و شروع کن به پایبندی به نماز

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مطمئن باش تو هم معجزه اش رو میبینی فقط دائما از خدا هدایت بخواه...

اهدنا الصرات المستقیم 

صراط الذین انعمت علیهم

غیرالمغضوب علیهم و لالضالین

مرا به "راه راست" هدایت کن(حالا منظور از راه راست چه راهیه؟)

راه کسانی که به آنها نعمت دادی(دفت کن:کسانی که به آنها "نعمت"دادی!)

و نه مغضوبین و گمراهان

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

نماز پررر از خیره...

آیات و اذکار نماز پر از خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2790
2778
2791
2779
2792