2777
2789
عنوان

ازخجالت لیزر

279 بازدید | 25 پست

دوبار نوبتمو کنسل کردم بیعانه هم زدم 

فردا هم دوباره نوبت زدم ولی ازاسترس وخجالت دارم میمیرم 

بخاطر بیکینی 

چیکارکنم؟😐

یه چیزی بگین دلم میخواد دوباره کنسل کنمممم

بابا طرف اینقد دیده

بری برات عادی میشه

منک با اپراتوره رفیق شدم اون تایم لیزر کلی غیبت کردیم

برو زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال لیزر میکنی فقط دوبار ژیلت میزنید موهاتون در نمیاد اصلا تا نوبت بعدی؟؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

منم جلسه اول اینطوری بودم انقدر گفتم وای ببخشید چشامو بستم...دختره خندید گفت راحت باشد روزی صدتا میبینیم ما اصلنم حواسمون به بیکینی شما نیستا ما ریشه مو رو می‌بینیم... امروزم جلسه هشتمم بود راحت رفتم 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

منمممممم

تنها دلیلم برای لیزر نرفتن همینه

حتی دو سه بارم برای خجالتی بودن به بختم لگد زدم نه بیکینی ها

وزن کشی مسابقات رزمی😑😑😑😑

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

یه سوال لیزر میکنی فقط دوبار ژیلت میزنید موهاتون در نمیاد اصلا تا نوبت بعدی؟؟

دوهفته بعد لیزر شیو میکنم من تازه اونم مو نداره ولی اونا میگن شیو کن راحت موها کنده شه.....موی من واقعا در نمیاد توی ی ماه 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂