2777
2789

ما کتو این ۴سال ازدواجمون هرسال پدرشوهرم اینا اومدن خونع ما ...بجای اینکه ما بریم یا برن خونه جاری بزرگه .امسالم ک میخواستم جلوتر خبر بدم میریم خونه مامانم اینا ...مامانم پیش دستی کرده گفت ما میاییم😒 البته فرقی نداره ی شبه ولی چون ریخت و پاشش زیاده خسته کننده میشه برام

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان ... پس منم به شوهرم بگم چون اولین سالیه که تو خونه خودمونیم و اولین سالیه که دونفریم ... امسال ...

آره دیگه 

آخی سخته

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
اره آره ببریم 😆من جاری دوس 😜😎 حالا فک کن باهم جاری از اب دربیایم😂😂😂 اخه اونام تازه عروسن😆

من جاریتم😎😎😎😎 تا الان پنهان کرده بودم ولی دیگه کافیه😎😎😎😛

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
من جاریتم😎😎😎😎 تا الان پنهان کرده بودم ولی دیگه کافیه😎😎😎😛

😛چطوری جاری همیشه تعریف از شماست😆 بردارشوهرت میگه من خوچکلترم میگه اون به پای خوچکلیات نمیرسه😈😛😂😆 

راستی بزن پس کله اون بردار شوهرت بگوزودتر بیاد دیگه 😶 

کاربری واگذار شده

میدونم من خوبم اخه😎😎😎😎😎

برادرشوهر من این و میگه😠😠😠😠😠 ای نامرد😈😈😈همیشه. بمن میگه خواهری تو خوشگلتری منم باور میکردم😢😢😢😢

باشه تو بسپار بمن دوتا نرو ماده میزنم بهش👊👊👊👊میگم اون جاری و بردار بیار یکم دعوا کنیم باهم👊👊👊😎😎😎😎😂😂😂😂

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 

ماهم اولین شب یلدای مشترکمونه. مادرشوهر ندارم ولی دوست دارم جمع باشیم. دوتایی حال نمیده.. منتظرم ببینم مامان خودم تعارف میزنه بیاین خونمون. چون از داماد بزرگمون خوشش نمیاد دوست نداره اون بره خونشون. بخاطر خواهرمم نمیتونه ما رو دعوت کنه که خواهرم ناراحت نشه. مامانم اینا همیشه خونه ما قایمکی میان.خخخخ

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
حالا به نظرتون چیکار کنم

خانواده منم همینن تقریبا بجز مامانم خاهر برادرام سالی یبارم نبیننم یادم نمیکنن

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
خانواده منم همینن تقریبا بجز مامانم خاهر برادرام سالی یبارم نبیننم یادم نمیکنن

نه متاسفانه اینا فقط با من اینطورین بقیه نه..دلیلش همسرم هم نیست شوهرم بهشون خیلی خوبی کرده و حتی خود من ولی دستم نمک نداره