من شهر غریبم و یک سال و خورده ای که اومدم و هیچ جایی رو بلد. نیستم ی نوزاد ۵ ماهه هم دارم ، همیشه خونه ام تقریبا چون با بچه و سرما خیلی سختمه برم بیرون خودمون هم ماشین نداریم شاید گاهی اوقات فقط با شوهرم بریم حرم چون قم هستیم ، امروز همسایمون میگفت تو چرا انقدر خونه ای افسردگی میگیری ، خودش یه دختر ۱۸ ساله داره و بسیار پولدارن همش به خرید خوش گذرانی ولی من واقن با بچه و بدون ماشین سختمه برم بیرون کیا مثل من بیشتر تو خونه ان؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم ماشین نداریم گاهی با ماشین پدرشوهرم میریم خریدی چیزی لازم باشه اونم مادرشوهرم کوفتم میکنه از بس میگه چرا گرون خریدین چرا فلان و ..
به خونه موندن و بیرون رفتن دیگران توجه نکن، همسایه ات راست گفته بدون اینکه خودت متوجه بشی افسردگی میاد سراغت
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
منم شهر غریبم همش تو خونم 😭با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم ماشین نداریم گاهی با ماشین پدرشوهرم میریم خ ...
مم وقت بیرون رفتنم ندارم چون خیلی دست تنهام دخترمم خیلی اذیت میکنه تا چشم باز میکنم شب میشه ، وقتم داشته باشم جایی رو بلد نیستم برم ماشین هم نداریم شوهرمم همش سرکار
منم شهر غریبم،بچه ندارم،تنهایی بیرون رفتن اصلا حال نمیده ،همیشه خونم
فقط هفته ای یه روز برا خرید خونه میرم،اونم انقدر وسیله میارم از نفس میافتم،راه به کنار ،فقط اون قسمت از پله با کلی وسیله تو دستتم بالا اومدن مصیبته😩
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)