godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 عنوان زایمان 77 بازدید | 9 پست خانوما سلام الان ۳۸ هفتمه درد دارم تو شکمم درد میکنه و رحمم درد میکنه چیکار کنم؟ اصلا شبا نمیتونم درست بخوابم 1403/09/19 | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاریزماتیک_هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1812 طبیعیخ دیگه پا به ماهی...من ۳۷ هفته و یک روزم..امروز،صب از خواب پا شدم دیدم بالاس شکمم خالی،شده افتاده پایین شکمم...واس،شما هم اینطوره؟؟؟. با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 طبیعیخ دیگه پا به ماهی...من ۳۷ هفته و یک روزم..امروز،صب از خواب پا شدم دیدم بالاس شکمم خالی،شده افتا ... برم بیمارستان سز میکنن به نظرت؟!بله طبیعیه وزن بچتون تو اخرین سونو چند بودخ
کاریزماتیک_هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1812 برم بیمارستان سز میکنن به نظرت؟!بله طبیعیه وزن بچتون تو اخرین سونو چند بودخ اره ولی فککنم باید بری مطب دکتر باهاس هماهنگ کنی۳۴ هفته وزنش ۲۶۰۰ بود با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 اره ولی فککنم باید بری مطب دکتر باهاس هماهنگ کنی۳۴ هفته وزنش ۲۶۰۰ بود زنده باشه براتون من وزنش تو ۳۶ هفته ۲۸۰۰ بود دکترم گفت وزن تولدش ۳۸۰۰ یا ۴ کیلوعه
کاریزماتیک_هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1812 زنده باشه براتون من وزنش تو ۳۶ هفته ۲۸۰۰ بود دکترم گفت وزن تولدش ۳۸۰۰ یا ۴ کیلوعه خوبه عزیزم انشالله سالم میاد بغل شما و باباش..من میخام طبیعی زایمان کنم دیگه تحمل ندارم میگم کاش توی این هفته بیاد دنیا دیگه..داغون شدم بخدا با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 خوبه عزیزم انشالله سالم میاد بغل شما و باباش..من میخام طبیعی زایمان کنم دیگه تحمل ندارم میگم کاش توی ... منم والا ولی ۳۸ هفتمه برم بیمارستان امکان داره بگن زایمان کنم؟!
کاریزماتیک_هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1812 منم والا ولی ۳۸ هفتمه برم بیمارستان امکان داره بگن زایمان کنم؟! اگه سزارین میخای دیگه باید همبن روزا سز بشی..اگه طبیعی میخای باید وایسی تا دهانه رحمت باز بشه.. با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 اگه سزارین میخای دیگه باید همبن روزا سز بشی..اگه طبیعی میخای باید وایسی تا دهانه رحمت باز بشه.. توام رحمت درد میکنه؟میتونی از جات بلند شی؟! میتونی خودت شلوارتو بپوشی؟ شبا موقع خواب رحم درد نداری ؟
کاریزماتیک_هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1812 توام رحمت درد میکنه؟میتونی از جات بلند شی؟! میتونی خودت شلوارتو بپوشی؟ شبا موقع خواب رحم درد نداری ... من هزار تا درد دارم😁😁از امروز صبحم که پا شدم دیگه راه رفتن بزور شده.نمیتونم یکم خم بشم..لگنمم تیر میکشه با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒