2821
2789
عنوان

آلرژی کودک

34 بازدید | 2 پست

پسرمنم اینجوریه اما یه چیز دیگ هم هست پسرمن سه ماهش بود مدفوعش خلطی بود دکتر گفت  حساسیت به پروتیین گاوی داره شیرودلبنیات نخور حدود یک ماه نخوردم ولی فرقی نکرد بردم یه دکتر دیگ  گفت  اصلا نیازس نیست به رژیم همه چی بخور و قطره پدی لاکت داد بعد هموکحوری موند تا ۶ماخش شد و خواستم براش فرنی شروع کنم وقتی بهش دادم روز بعدش احساس میکردم نمیتونه نفس بکشه انگار دماغش کیپ میشه وخس خس میکنه بردم دکتر گفت تا یکسالگی ضروری نیست غدا بخوره فقط باید مزه مزه کنه و دوباره پدی لاکت داد پدی لاکت باکتریهای مفید روده رو زیاده میکنه .اان ۸ماهشو تموم کرده گاهی اوقات مثلاابگوشتی سوپی باشه درحد یه قاشق چایخوری بهش میدم دوباره همونجوری خس خس میکنه .دیروزهم یه تکه نون دادم دستش اخه میره تو سفره دلش میخوادبخوره فک کنم اونو میک زده شاید ازاون شده دوباره خس خس میکنه ودست وپاشم داغ شده  بنطرتون چکارکنم دکترا که میگن هیچی نیست پس چرا اینحوری میشه

[QUOTE=363608282]وا عزیزم ببرش پیش متخصص خوب یعنی چه که غذا نخوره؟ از الان یاد نگیره بعدا نمیتونه خوب ببلعه غذارو[/QUOTEدکتر اونحوری میگه .طفلی بچه دوست داره بخوره وِی همین سوپ که بهش میدم مدفوعش هضم نشده میاد  .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792