2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جرم گیری چی منظورته؟

مغازه هایی که لوازم ماشین ظرفشویی دارن. جرمگیرش رو میفروشن. آلمانیه. یه پودره. میریزی داخل ماشین لباسشویی خالی روشن میکنی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

سالی یکبار جوش شیرین نیم کیلو ویه شیشه کامل سرکه سفید که مخصوص ضدعفونی هست بریزتوخودماشین وبزار 1ساعت کارکنه .....فقط سالی یکبار

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
کدوما؟

مغازه هایی که لوازم ماشین ظرفشویی دارن. جرمگیرش رو میفروشن. آلمانیه. یه پودره. میریزی داخل ماشین لباسشویی خالی روشن میکنی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
سالی یکبار جوش شیرین نیم کیلو ویه شیشه کامل سرکه سفید که مخصوص ضدعفونی هست بریزتوخودماشین وبزار 1ساع ...

سرکه‌ی مخصوص ضدعفونی؟

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
مغازه هایی که لوازم ماشین ظرفشویی دارن. جرمگیرش رو میفروشن. آلمانیه. یه پودره. میریزی داخل ماشین لبا ...

از نت ی عکس میذاری

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
مغازه هایی که لوازم ماشین ظرفشویی دارن. جرمگیرش رو میفروشن. آلمانیه. یه پودره. میریزی داخل ماشین لبا ...

بله بعضی از سوپری هادارن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین