2777
2789
عنوان

وکس برای بیکینی

1261 بازدید | 54 پست

وکس چقدر درد داره 😭 برای موهای زائد باید چیکار کرد؟

وکس خوبیش اینه دیر در میاد 

به نسبت ژیلت و موبر

ولی خیلی درد داره من نتونستم تحمل کنم فقط یه کوچولو زدم😭💔

منم نمیتونم تحمل کنم با بیحسیم امتحان کردم ولی انگار واس اون ناحیه فرقی نداره

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قبلا اپیلاسیون میرفتم

خ درد داش

الان لیزر اوکی تره

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

وای وکس خیلی بده زجرکش میکنه

موم عربی بهتره من میزنم کاغذ میذارم روش یهو میکشم دردش در حد دو ثانیه اس 

ولی وکس و کم کم باید بکنی جون ادم میاد بالا

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

منم نتونستم تحمل کنم اما دستگاهشو دارم گفتم روزی یه تیکه رو میکنم تا کامل بشه😂😂

همون قابلمه که توآرایشگاههادارن؟میشه بپرسم چندخریدی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪