من با دوسه نفر شدیدا دعوا کردم بدترین ازارو اذیت هارو کردن که دیروز از اون محل رفتم موقعی که میرفتم یکیشون کنارم راه میرفت و مسخرم میکرد... من از ناراحتی و حرص دنبال جملاتی بودم که ناراحتیم و خالی کنم... ایشون قبلا گفته بود رشته پزشکی قبول شده دانشگاه اصفهان ولی دوربوده خانوادش اجازه ندادن رفته مهندسی صنایع دانشکاه ازاد قوچان بدون کنکور درس خکنده من از حرص بهش گفتم دروغگو دانشگاه ازاد میخونی الکی گفتی پزشکی قبول شدم مردم و اوسکول فرض کردی دروغگو....با خشم و حرص و اینا.. میدونم حرفم خوب نبوده ...ولی میخوام ببینم با این جملات ممکنه ایشون برام مشکلی درست کنه چون خیلی حیله گر و بدجنس هست ... و احتمال میدم گوشیش رو ضبط صدا بوده و اومده کنارم نیشخند بزنه تا تحریکم کنه...خیلی خیلی اذیتم کردن و آسیب دیدم... قبلا چندبار صدای من و ضبط کرده و برای بقیه فرستاده ...میشه کمک کنید و بگید خیلی نگرانم و خیلی اسیب دیدم ازشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.