2777
2789
عنوان

نظرتون چيه؟!

223 بازدید | 35 پست

سلام دوستان،خوبين؟

بچه ها،من يه كسي هست در فاميلمون كه شوهرش براي اون خانم تازگي ماشينِ ٥٠ ميليوني ثبت نام كرده به نامِ اون خانم. اينم بگم كه جفتشون زياد سنشون بالا نيست ها، در سنِ ٣٠ و ٣٨ سال هستن.

حالا مي خوام بدونم نظرتون چيه در موردِ اين كار؟؟؟

كسي كه اين كار رو انجام بده يعني خيلي دوست داره خانمش رو؟؟؟

يه نظري بدين دورِ هم صحبت كنيم عزيزان😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به درآمد وجیبشون بستگی داره. همه زنشونو دوست دارن. البته اعتماد مرد به خانومشم بی تاثیر نیست

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

ن دوسش نداره.

میخاد ماشینو ب نام زنش بزنه ک خودش استفاده کنه و جریمه هاش ب اسم زنش بیوفته

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

حتما دوستش داره ک اینکارو میکنه،

اوج علاقه شوهرم ب من اینکه ی خیار از یخچال برمیداره و با دست نصف میکنه و میگه :بیا بخور  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

نه قصدش شومه ..میخواد ترمزشو ببره زنشو بفرسته ب دیار باقی ..بعدشم خودش تجدید فراش کنه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من ازدواج نکردم

ولی اینو میدونم ، مردی که واسه خانومش خرج میکنه ینی دوسش داره ...

درست میگم خب 😟😞😞

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤