2777
2789
عنوان

ی جواب دندان شکن بگید ب مادرشوهر بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 89 پست
بعضیا زبونشون تلخه اگه میدونی همچین شخصیتی داره و با همه همینه، بی خیال باش و اصلا حرفاش رو به هیچی ...

شوهرم ک هفت سال نتونسته جلوشون واسته این از شوهرم  و زبون مادرشوهرم و خانوادشم همیشه تند بوده اینم ازین 

مشکل خودمم ک نمیدونم تا کی باید تحمل کنم سکوت کنم و اونا ب رفتارای احمقانه شون ادامه بدن

پس بش بگو تا حلوای شمارو نخورم چیزیم نمیشه من😂😐(شوخی میکنم دفع بعد ک زنک زد شروع کن داد و بیداد ک ...

واقعا خب چکار کنم چ دادو بیدادی یا با پسرمم سرگرمم یا کوفتمو میخورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا باید همینکارو کنم تا اروم بگیره والا بخدا نمیدونم خب چی بگم جیغ بزنم دست بزنم سوت بزنم چکار کن ...

بگو تو خیلی زیادی حرف میزنی میترسم اکسیژن کم بیاری نفست بند بیاد..من که ارومم و سرم تو خشتک خودمه و خدا رو شکر نفسامم منظمه

قاشق نشسته
زبونش عین نیش مار میمونهشما اینبار زنگ زد گوشی رو بگیر احوال پرسی کن شرش کم کن از سرت...چون میگی شوه ...

اووو داستانا دارم سر این خانواده و زبونشون همین دوروز پیش گوشیو گرفتم باهاش حرف زدم .. 

[QUOTE=363587230]متوجه منظورتون نشدم ولی شوهرم مشکلی نداره مادرشوهرم خیلی حرفاش طعنه داره کلا[/QUOTE ...

نمیدونم ن ولی من هیچی نمیدونم چیزی نمیگه ننه باباش مریض بودن خبر نداشتم خودمم یکماه بود زنگ نزده بودم 

من جای تو بودم هیچ واکنشی نشون نمیدادم . اینجوری بیشتر لجش میگیره اما اگه ببینه حرص میخوری جیگرش حال ...

همیشه سکوت کردم اما ایندفه میخام جوابشو بدم بگم اخه پیرزن تو ک با پسرت حرف میزنی خوشی چ مرگته ب حساب میخاد احوال منم بپرسه ... زنت خوبه فلانه بعدم میگه چرا نفس نمیکشه

چرا شوهرم وقتی خودمو خودشیم هوامو داره پای ننه باباشو خواهراش ک بیفته وسط زنو بچه نمیشناسه بشدت عاشق ...

اینکه شوهر منه 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..