2777
2789
عنوان

ی جواب دندان شکن بگید ب مادرشوهر بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرات نداره بابا نتش تاج سرشه

بعضیا زبونشون تلخه اگه میدونی همچین شخصیتی داره و با همه همینه، بی خیال باش و اصلا حرفاش رو به هیچی حساب نکن واگه با تو خصومت داره بگو شوهرت محترمانه جوابش بده مثلا که مامان یعنی چی که صدا ضبط میکنه یا مریضه هر چی باشه همسر و مادر بچه امه .

جرات نداره بابا نتش تاج سرشه

پس بش بگو تا حلوای شمارو نخورم چیزیم نمیشه من😂😐

(شوخی میکنم دفع بعد ک زنک زد شروع کن داد و بیداد ک نتونن اصلا حرف بزنن بفهمه حالت خیلیم خوبه)

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
اهمیت نده بزار بگه عزیزم یادت باشه هیچ وقت به پدر ومادرش توهین نکن صمیمی نباش ولی دشمنی وتوهین نکناه ...

چرا شوهرم وقتی خودمو خودشیم هوامو داره پای ننه باباشو خواهراش ک بیفته وسط زنو بچه نمیشناسه بشدت عاشقشونه و میترسه ازشون

بخاطر رفتار شوهرتاناحتمالا همه چیز رو دقیق میگه مادرش فکر کرده برای تو هم میشینه میگه

متوجه منظورتون نشدم ولی شوهرم مشکلی نداره مادرشوهرم خیلی حرفاش طعنه داره کلا

زبونش عین نیش مار میمونه

شما اینبار زنگ زد گوشی رو بگیر احوال پرسی کن 

شرش کم کن از سرت...چون میگی شوهرت پشت مامانشه باید با پنبه سر ببری که ادم بد این داستان نشی

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
بگو چشم ایندفعه شما تماس گرفتی گوشی رو میگیرم پشتم می...زم که صدایی از من بشنوی و شاد بشی و شک و شبه ...

واقعا باید همینکارو کنم تا اروم بگیره والا بخدا نمیدونم خب چی بگم جیغ بزنم دست بزنم سوت بزنم چکار کنم ک این عنتر نگه چرا نفس نمیکشه

[QUOTE=363587230]متوجه منظورتون نشدم ولی شوهرم مشکلی نداره مادرشوهرم خیلی حرفاش طعنه داره کلا[/QUOTE میگم شاید احتمالا میشینه جزئیات برای مادرش میگه بعد مادرش هم پیش خودش حرص میخوره عروسش از همه چیز خبر داره یا تلفن‌های ما رو میشنوه....اینجوری میگه

خدایا شکرت