2777
2789
عنوان

رژزدن دختر پنج ساله درسته ایا

157 بازدید | 24 پست

دخترم پنج ساله همش میگه رژ بخر واسم باباش دعوا میکنه میگه نمیخوام از الان ب این چیزا علاقمند بشه. و نمیزاره بخرم. هرچی میگم اینجوری بچه شاید عقده ای بار بیاد میگه نه. 

امروز دخترم مازیک فسفری برداشته بود لبش رز زده بود دلم کباب شد.

چه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش بالم لب های رنگی ویتامینه بخرین

دختر دایی منم هم سن و سالشه و دوست داره که بزنه و براش میخرن اکا بالم لب که هم بد نباشه براش هم اینکه اصلا اشتباه نیست بچس میبینه خوشش میاد شوهرتون بگید اینا ضرر ندارع 

مگه ما خودمون بچه بودیم یواشکی رژ نزدیم یا مگه کم کفش پاسنه بلندای مامانمونو پوشیدیم تو اون سن؟ 

اینم یه بخشی از ذوق خاله بازی بچه هاست

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
دختر دایی منم هم سن و سالشه و دوست داره که بزنه و براش میخرن اکا بالم لب که هم بد نباشه براش هم اینک ...

بابا الکیه بالم لب ویتامینه و اینا 

یه سری مقاله چاپ شده برا دانشگاه استرالیا هست اگه اشتباه نکنم 

نوشته بود محتویات داخل لوازم ارایشی با جذب شدن به پوست باعث بلوغ زود رس میشه ولی در حد دو سه بار عیبی نداره بچه میفهمه چیز خاصی نیس