2777
2789

چطور میتونم ترکش کنم

شرایطش رو ندارم برم پیش روانشناس

ولی چطور ‌میشه ترکش کرد شما راهکاری دارین.؟.؟

روم نمیشه نوع خیالپردازیمو بگم‌‌ خیالپردازیم واسم لذت بخشه ولی در زندگی عادی خوشم نمیاد بعضی چیزاش اتفاق بیوفته....

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

من ک تو خیالاتم شوهر و بچم دارم🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دارن چیز غیر عادی نیست

چرا یه نوع بیماری هستش . من فرق دارم حتی سر کلاس درس هم خیالپردازی میکنم تو همه حالی‌ حتی الان

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

تایم زیادی رو تو خونه تنهایی؟

منم زیاد دارم با دکتر که صحبت کردم گفت این موضوع خیلی عمقیه و شرایط و احوالات کودکی باعث رویا پردازی بی رویه میشه

باید باهاش کنار بیای

منم همینطور هر وقت از این دنیا حالم گرفته میشه میرم اونور 😂✨

دقیقاااا

الانم منتظرم باز شب شه برم خونه🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تایم زیادی رو تو خونه تنهایی؟منم زیاد دارم با دکتر که صحبت کردم گفت این موضوع خیلی عمقیه و شرایط و ا ...

تنها نیستم‌ ولی همیشه تو خونه ام حتی روزای تعطیل هم نمیزارن برم بیرون.

اره‌ ولی همش این نیسحتی دعواهم میکنم تو خیالم😐💔

من طلاقم‌میگیرم 🤣🤣🤣