2777
2789
عنوان

بخار شوی

| مشاهده متن کامل بحث + 12328 بازدید | 31 پست
بعد استفاده همه جا خیس میشه؟طرز استفاده اشو بگین لطفا

بخار شوی من اینطوری نیست ...خیلی تمیز میکنه مخصوصا آشپزخونه مو وقتی روی سرامیک میکشم برق میفته حتی پنجره ها و شیشه گازو مثل آینه تمیز میکنه....خودش هم کاملا خشکش میکنه 

من شش سال پیش خریدم 400 هزار تومن اما الان احتمالا هفتصد یا هشتصد هزار تومن باشه...خوبی این بخارشور ...

ممنون عزیزم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=49101994]بخار شوی من اینطوری نیست ...خیلی تمیز میکنه مخصوصا آشپزخونه مو وقتی روی سرامیک میکشم برق میفته حتی پ ...[

لطفا مارک و قیمت ممنونم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
مارکشو گفتم عزیزم....دلونگی با قیمت الانش هشتصد هزار تومن

ببخشید فرشها تونم با هاش تمییز میکنید؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
مارکشو گفتم عزیزم....دلونگی با قیمت الانش هشتصد هزار تومن

ممنونم 

کار کردن با هاش راحته ؟

من راضيم ولي الان ماركش يادم نيس . سركارم وگرنه برات نگا مي كردم. برا تميز كردن  خوبه . من يه وقتيايي فرشا رو هم مي كشيدم كار كيسه رو مي كنه. براي كاشي آشپزخون و گاز و اينام استفاده كردم. برا تميز كاري شيشه هاي دور از دسترس

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من راضيم ولي الان ماركش يادم نيس . سركارم وگرنه برات نگا مي كردم. برا تميز كردن  خوبه . من يه و ...

ممنون عزیزم اگر یادت بود برا بفرست تا آخر هفته باید برم تهیه کنم

کلترونیک بود نگا کردم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله