2777
2789
عنوان

بخار شوی

12328 بازدید | 31 پست

خانومایی که بخار شوی دارن و راضی هستند میشه بگید چه مارکی خوبه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دونه دارم اصلا مارکشم یادم نیست از بانه خریدم و فقط یه بار استفاده کردم الان چند ساله ندیدمش 😁

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

برا کسی کادو میخوام بخرم  گفتم مارک خوب باشه و نتیجه داده باشه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

يه خاطره از بخارشوي بگم نخندينا🙈

من جهازمو كلا از تركيه گرفتم،نگو تو مغازه بخارشوي رو نتونستيم بهشون بفهمونيم،اونا هم جاروبرقيه با مخزن آب دادن برامون،فك كرديم بخارشوي هست،بعدش ي جاروبرقي گرفتيم.بعد از عروسيم مهمون داشتم اومدم بخارشوي رو استفاده كنم،مخزن رو پر از آب كردم،هي كشيدم هي كشيدم ديدم فقط پرز و آشغال جمع ميكنه،نشستم تو نت اسمشو زدم ديدم اي داد بر من اينكه جاروبرقيه😂😂😂

حالا تو خونم دو تا جاروبرقي دارم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
مال من دلونگی هست و راضیم

حدود قیمت ؟

حدود قیمت ؟

من شش سال پیش خریدم 400 هزار تومن اما الان احتمالا هفتصد یا هشتصد هزار تومن باشه...خوبی این بخارشور اینه که وقتی آبش تموم میشه بلافاصله آب لوله میریزم توش و نیازی نیست صبر کنم تا داغ بشه چون بلافاصله داغش میکنه