2777
2789

دوتایی برا هم‌تاپیک‌میزنید چرا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

@شاه_شطرنج544  

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهد شده

🤣🤣🤣🤣👌🏻

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب حداقل یه عکس از بی ادبی بزارید نینی یار بنده خدا بفهمه چرا باید تعلیق کنه

همیننن

هی میرم تامیکا‌رو‌میخونم‌میبینم‌هیچ خبری از دعوا‌نیست

الان ساکت شده من یه سوال پرسیدم یه هو همش ریپلای فحش داد

سوالتون چی بود عزیزم در مورد سقط جنین

خب واقعا متوجه نمیشم شاه میبخشه شاه غلام نمیبخشه

افرادی که کاسه داغ تر از آش میشن

قطعا هر خانمی دلش احساس مادر شدن میخواد

و خانمی که دو راهی سختی بین نگهداشتن و نداشتن داره قطعا شرایط سختی رو داره سپری می‌کنه و به اندازه کافی این تصمیم براش دشواره دیگه نباید نمک رو زخم شد 

سوالتون چی بود عزیزم در مورد سقط جنینخب واقعا متوجه نمیشم شاه میبخشه شاه غلام نمیبخشهافرادی که کاسه ...

بله گفتم همسرم رفته ۵ تا قرص بهش دادن گفتن زیر دوماه پنج تا کافیه سایتوتیک گفتم طریقه مصرفشو کسی میدونه یه هو ریپلای کرد وای من تو مطب انجام دادم تو خونه خودت بزاری میمیری و هی فلان ریپلای کرد خبرت بیاد گفتم چته بلد نیستی جواب نده یه دفعه هرچی فحش بود به من داد

بله گفتم همسرم رفته ۵ تا قرص بهش دادن گفتن زیر دوماه پنج تا کافیه سایتوتیک گفتم طریقه مصرفشو کسی مید ...

ناراحت کننده بوده طبیعتاً

شما فک کنین روز بدی داشته و سعی کرده تخلیه کنه خودشو

بابت تاپیک شما نظر خودم رو میدم کسی جای شما نیست و مسیر زندگی شما و شرایط شمارو طی نمیکنه

اما این مهبتی که بهتون شده شاید انگیزه ای برای همسرتون باشه برای بهتر شدن حال روحیشون با اینکه هزینه ها بالاست و شرایط اقتصادی مساعد نیست اما سعی کنین تلاش بیشتری داشته باشین قطعا مسیر های موفقیت به روتون باز میشه به خودتون و خدای خودتون ایمان داشته باشین حتما مصلحت و خیریتی بوده که اینطور پیش اومده

برای ادامه هر راهی انگیزه و امید لازمه