2777
2789
عنوان

کسایی که فکر اقتصادی دارن بیان کمک

131 بازدید | 11 پست

سلام ، ما یه کامیونت داریم که همسرم باهاش کار میکنه به خاطر یه سری مسائل باید بفروشیم ، بعضیا میگن خونه بخرید و بعضیا میگن ماشینتونو عوض کنید 

ما خونه نداریم و مستاجریم 

اگر بدیم به خونه باید شغلش کارگری بشه ، و اگر بدیم به ماشین شغلش سرجاشه و خونه نداریم 

برای هر دو مورد هم پولمون کمه و باید وام بگیریم 

شما بودین چیکار میکردین تو این وضعیت مملکت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر فکر میکنید که مثلاااا با اون کامیون ماهی ۱۰۰ درآمد داره به نظرم اینو داشته باشین… پول جمع کنید و خونه بخرید… اما اگر مثلا می‌خواد باهاش ماهی ۲۰ در بیاره قطعا خونه بخرید

نمیدونم کدوم شهری و چقد اجاره میدی ولی اگه خونه بخری پولی که واسه اجاره میدی سیو میشه که بتونید انشالله ماشین بخرید البته از اون طرفم شغل همسرت درآمدش متغییر میشه که در نهایت شاید مجبور شن دو شغله شن

من بودم وام میگرفتم .کامیونت رو میفروختم و خونه میگرفتم و یه ماشین مدل پایین و سواری ...همسرتون اسنپ کار کنه یا شرکتی باشه یا سرویس مدارس ..در عوض اجاره خونه دیگه نمیدید و صاحب خونه هستید ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

با کامیونت چقدر میتونید درآمد داشته باشید؟

چون قسط هم دارید من باشم کامیونت میخرم، بیشتر کار میکنم، قسط ها رو پرداخت میکنم، بعد از چند سال یه کامیونت دارم و بعدش خونه میخرم،
اگه بتونی، الان علاوه بر پرداخت قسط های کامیونت بتونی 1 کوچولو هم پس انداز کنی مثل خرید طلا هر چقدر کم و کوچولو
انشالله میتونی خونه هم بخری بعدش