2777
2789
به خدا همش میزنن تو سز من با اینکه اصلا اون درس نمی‌ خوند ولی من میخوندم اون سهمیه ۵ درصد داشت

من سال دهم و یازدهم رو توی مدرسه درس خوندم که فوق العاده سخت گیر بود و هر سال یه عالمه رتبه برتر میداد 

من خودم سال دوازدهم به خاطر فشار زیاد دراومدم ولی وقتی قبولی های امسال مدرسه قبلیم رو دیدم شوکه شدم

امسال خیلیا به خاطر فشار نهایی و ... نتیجه نگرفتن متاسفانه

برا نهایی ها خیلی خونده بودم اصلا باورم نمیشد چخ نمره هایی

برا همه خراب بود بخدا اشتباه تصحیح کردن 

هم رتبه های پارسالو بد دادن هم نمره هارو 

من خودم اصلا هیچی ولی زرنگترین دختره کلاسمون ک کل کتابارو مو ب مو بلد بود نهایی بیشتر از ۱۵ نگرفت 

تیکر بارداری نیست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به نظرم فعلا به ترمیم ها دقت کن و براش خوب درس بخون بعد اگه ظرفیتش و داری یه سال دیگه هم بمون و ...

ن به خدا نمیتونم اصلا یه سال دیگه بمونم اگه از الان برا کنکور بخونم به نظرتون میدم رشته پیراپزشکی قبول شم یا ن

نمیدونم چجوری بخونم از کجا شروع کنم اصلا

ببین دوازدهم مهمتره ۴۰ درصده یازدهم ۲۰ درصد 

اول ۱۲ بخون تو دوماه تمومه اذر و دی

بعد برو سراغ۱۱ بهمن و اسفند 

البته چون قبلا خوندیشون الان برات راحتترن و طبیعتا زودتر هم تموم میکنی 

کم کم از بهمن شروع کن و اسفند و فروردین تست بزن و ازمون و کنکورای قبلو جواب بده 

برا نهایی ام کتاب فرمول ۲۰ عالیه

تیکر بارداری نیست!

من مامایی هم دوس دارم اگه از الان بخونم میتونم بیارم

صددرصد بخدا خواهرم میگه از فروردین شروع کردم خوندن روزی دو ساعت میخوابیدم همش مامایی قبول شد

تیکر بارداری نیست!

صددرصد بخدا خواهرم میگه از فروردین شروع کردم خوندن روزی دو ساعت میخوابیدم همش مامایی قبول شد

پس یه بار دیگه شانس خودمو امتحان میکنم من از نهایی میترسم یازدهم 😭