2777
2789
وااااا دخترخالت اصلا چیز خوبی قبول نشده نمیرفت بهتر بود ناامیدی چیه خیلیا از همین الان شروع میکنن ب ...

من اصلا امید ندارم هیچی یازدهم و دوازدهم ترمیم بزنم خیلی حالم بده 💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا امید ندارم هیچی یازدهم و دوازدهم ترمیم بزنم خیلی حالم بده 💔😭

سال اوله پشت موندی؟

از الان بخون فعلا برای نهایی و ترمیمات اکثرا رو نهایی تمرکز میکنن

تیکر بارداری نیست!

من دوستم کنکور تجربی داده پارسال با اینکه درس نخوند پرستاری تهران آورد اما گفت بازم میمونم چون پزشکی ...

به خدا همش میزنن تو سز من با اینکه اصلا اون درس نمی‌ خوند ولی من میخوندم اون سهمیه ۵ درصد داشت 

به روز میخونم یه روز نمیخونم اصلا توان خوندم ندارم به نظرتون روانشناسی بخونم خوبه یا مهندسی ایمنی و ...

علاقه خیلی مهمه 

راجب درآمد،  بازار کار ، اشباع شدن یا نشدن شغل ، سختی دروس و ... کامل تحقیق کن تا بهترین تصمیم رو بگیری 

سال اوله پشت موندی؟از الان بخون فعلا برای نهایی و ترمیمات اکثرا رو نهایی تمرکز میکنن

اره سال اولم هست نمیدونم چیکار کنم بهمن برم روانشناسی یا بخونم دوباره 

علاقه خیلی مهمه راجب درآمد، بازار کار ، اشباع شدن یا نشدن شغل ، سختی دروس و ... کامل تحقیق کن تا به ...

تحقیق کردم در مورد مهندسی ایمنی و صنعت بازار کار داره

اره سال اولم هست نمیدونم چیکار کنم بهمن برم روانشناسی یا بخونم دوباره

نگران نباش وقت داری هنوز 

اگ ب رانشناسی علاقه ای نداری نرو چون فق مایه عذابته 

ولی خب بنظرم وقت داری ک بخونی و تو همین چندماه مطمئنم پرستاریو قبولی

تیکر بارداری نیست!

تجربی بودم من و دختر خالم باهم میخوندیم اون مهندسی بهداشت حرفه ای قبول شد من نشدم پشت کنکورم هیچ،امی ...

عزیزم اینا را میگم نه اینکه فکر کنی الکی میگم آروم ات کنم نه به خدا . ببین من سال 75 کنکور دادم خیلی درس خون بودم خیلی همه منو گذاشته بودند دندان قبول بشم سال آخر استرس نزاشت بخونم و رتبه ام بد شد دختر خاله ام پزشکی قبول شد دوست صمیمی ام فیزیوتراپی قبول شد منم نمیخواستم پشت کنکور بمونم همه  ی رشته ها را زدم و مدیریت قبول شدم از تجربی مدیریت قبول بشی و شاگرد اول مدرسه باشی یه کم برام افت داشت ولی رفتم خوندم بعدش از دانشگاه دولتی ارشد قبول شدم و با همکلاسی ام ازدواج کردم و هر دو تو یه سازمان دولتی استخدام شدیم و زندگی موفقی داریم و خوشبختیم . ولی دختر خاله ام درسته پزشک هست نه اینکه خوشحال باشم ها ولی طفلی زندگی اش خیلی بده شوهرش خیانت کرده با یه نفر وارد معامله شد بهش نارو زد و الان بیچاره افسردگی شدید گرفته و خوشبخت نیست . فقط خواستم بگم تلاش ات را بکن هر رشته ای هر دانشگاهی قبول شدی مهم نیست مهم اینه بتونی زندگی ات را درست مدیریت کنی

خدایا شکرت