2777
2789
عنوان

به لبم چی بزنم

105 بازدید | 10 پست

سلام دوستان، من میخوام برای خونه و بیرون به لبم یکچیزی بزنم که هم آبرسانی کنه هم کمی رنگ و برق داشته باشه خیلی کم

چی باید بگیرم؟ تا الان بالم لب میزدم که خوب بود ولی گفتن شاید محصولات جدید اومده خبر ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی هست عزیزم توضیح میدی و مارک مناسب بهم معرفی میکنی؟از بالم لب مفیدتره؟نمیخوام محصولات شیمیایی و سر ...

مثل برق لب های رنگی هستش

اینم یه برق قشنگ و ناز میده به لی ولی کاملن نچرال و طبیعی تر

خریدی حرارتی اش رو بخر 

برند مای و کالیستا

مثل برق لب های رنگی هستشاینم یه برق قشنگ و ناز میده به لی ولی کاملن نچرال و طبیعی ترخریدی حرارتی اش ...

چه جالب حرارتی یعنی چجوریه؟

برندایی که گفتی که خوب نیستن مطمئنی لیپ هاشون با کیفیته؟ مواد مضر نداشته باشه

چه جالب حرارتی یعنی چجوریه؟برندایی که گفتی که خوب نیستن مطمئنی لیپ هاشون با کیفیته؟ مواد مضر نداشته ...

حرارتی میزنی لب هارو حجم میده یکمی مثل برق لب های حجم دهنده

درسته برند هاش خوب نیستن ولی قیمت اشون خوبه اگه مشکلی برای قیمت نداری خیلی مارک های دیگم هست ولی بالای ۵۰۰ هزاره

حرارتی میزنی لب هارو حجم میده یکمی مثل برق لب های حجم دهندهدرسته برند هاش خوب نیستن ولی قیمت اشون خو ...

نه مشکلی ندارم از،سرب میترسم وارد بدنم شه،

مارک باکیفیت که گیاهی کار کنه میشناسی؟

نه متاسفانهولی ماها خیلی از این چیز های سرب دار استفاده می‌کنیم و هیچی هم نشده

اخه الان دور از جونت معلوم نمیشه که...

سرب در بدن به مرور دور از جون همه میتونه سرطان ایجاد کنه، برای بارداری هم خیلی از اختلالهای نوزادان به دلیل رسوبات سربی بدن مادره...

دیگه چیزی که ازمون برمیاده حداقل نخریم اینچیزا

منم واس همین لوازم ارایش خیلی کم استفاده میکنم 

اگه بخرم سعی میکنم تحقیق کنم یک برند خوب که پایه موادش گیاهیه باشه ولی همونم باور کن نمیزنم مگه مهمونی سالی دوسه بار 

اخه الان دور از جونت معلوم نمیشه که...سرب در بدن به مرور دور از جون همه میتونه سرطان ایجاد کنه، برای ...

خوب خودت هم میتونی درست کنی ها فک کنم با لبو میشه اتفاقا رنگ قشنگی هم میده تحقیق کن 

من خودم زیاد اهل  ارایش نیستم ولی خوب همون هارم از سرب دار هادارم

خوب خودت هم میتونی درست کنی ها فک کنم با لبو میشه اتفاقا رنگ قشنگی هم میده تحقیق کن من خودم زیاد اهل ...

خوبه بازم استفاده کم باشه اثرش کمتره

دستت درد نکنه بابت راهنماییات

موفق باشی