2777
2789

سلام به همه 

یک ماه و دو روز از عروسیمون گذشته ، بعد چند روز بیبی چک زدم ، مطمئناً مثبته آیا ؟

شوهرم که خیلی خوشحاله 

ولی خودم شُک زده م الان ، به جنبه های مختلفش که فکر میکنم دلم میگیره از کم دونفره بودنمون ولی از یه طرفم چون تخمدان پلی کیستیک داشتم واقعا نعمت محسوب میشه 

بگم به کسی جز شوهرم  یا نه ؟ مثلا به مادرم بگم‌؟ 

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی، قدرتمندتر هستی🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه حسی خوب داشت تاپیکت 

به مادر بگو بله 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بیبی رو بزار 😎

عزیزم میشه تاپییک آخرم بیاید

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مبارک باشه عروس خانوم فعلی و مامان خانوم اینده 😍

من چهارماه بعد ازدواج باردار شدم ولی جاریمم مثل شما بلافاصله بعد عروسی باردار شد😁

قشنگم هشت ماه دیگه فرصت داری برای دونفره هاتون... سفر برید... بیرون و گردش برید.... حالا که هردو خوشحالید لذتش رو ببرید

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....