2821
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه 😔

845 بازدید | 81 پست

موهام یکم ازگردنم پایینه کوتاهن،فرق سرمم خالی کم پشتم هستن صورتم فوول  لاغرشده دکترتزریق ژل ک بشه بش اعتمادکردم سراغ ندارم افسردگی گرفتم کمکم کنیدتوروخدا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا عروس زیبا استرس گرفتی اعتماد به نفست اومده پایین مطمئن باش تو خیلی زیبایی مشکل مو اینام که مو اضافه میکنه ارایشگاه صورتتم با کانتور میکاپ کارت درست میکنه ناراحت چیزی نباش قشنگم انشالله خوشبخت بشی

ژل نزن بزار بعد عروسی ، آرایشگر همه چیز رو ردیف می‌کنه خیالت راحت 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

عزیزم گونه هاتو برو ژل بزن خیلی تغییر میکنی،بگو هم سیب گونه برات بزنه،هم کات گونه،منم مثل شما هستم،برای موهاتونم با آرایشگاهی که قراره برین،قبلش برید و جدی در مورد موهاتون صحبت کنید و ازشون قول بگیرین که موهاتونو خوب درست کنه و کم پشتیشو پوشش بده،اگه دیدی جدی نیستن در این زمینه،یه آرایشگاه دیگه برو،عکسهای عروسی تا آخر عمرت جلو چشمته،کوتاهی و تنبلی نکن،خواهرانه و دلسوزانه بهت گفتم ،من خودم نه ساله عروسی کردم و هنوزم برام مهمه،و همیشه میگم کاش مثلا فلان میکردم بهمان میکردم

مورو ارایشگر درست میکنه نگران نباش

دوست دارم موهام بازباشع مدلای موی بسته همه شبیه همن ازپشت یه شنینون ساده میکنن ازجلوموروحالت میدن من دوس داشتم موهام بلندباشع ک کامل بازبزارم

وا عروس زیبا استرس گرفتی اعتماد به نفست اومده پایین مطمئن باش تو خیلی زیبایی مشکل مو اینام که مو اضا ...

قربونت بشم عزیزدلممممم مرسیی ازانرژی مثبتی ک دادی🥰😍😍