zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 عنوان شوهرم بهم گف جای گوه تو گوه دونیه 225 بازدید | 13 پست ب کثیفی و بهم ریختگی ماشین و زندگی اعتراض کردم همه مسخرمون میکنن فامیلای خودش خالش عموش دوستامون بهم گف جای گوه تو گوه دونیه ... انقدر خستم کسیو ندارم تو غربت همشم مریض میشم با نوزاد ... سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1403/09/19 | 02:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 10681 بگو در مورد خودت که قطعا صدق میکنه ولی من اذیت میشم
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20219 به جای اعتراض دست به کار شو تمیز کن وقتی اعتراض نتیجه نمیده
urmyi عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3666 اونجارو ترک کن و درجواب بگو پس منم گوه رو توو گوه دونیش تنها میزارم که خلوت کنه.
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 خب چرا کثیف و بهم ریخته هست؟در حدی ک بقیه مسخره کنن نمیدونم خودش مشکلی نداره سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 به جای اعتراض دست به کار شو تمیز کن وقتی اعتراض نتیجه نمیده دست من نیست کل زندگی رو ریخته بهم همه چی نیاز ب تعمیر داره زنجیره وار نمیشه کار من نیست ماشنم ک دیگ گند زده شده سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 اونجارو ترک کن و درجواب بگو پس منم گوه رو توو گوه دونیش تنها میزارم که خلوت کنه. هیچ جایی ندارم برم هییچ... سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین