ماهسل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 697 عنوان پروتز سینه 139 بازدید | 16 پست خیلی دلم میخواد پروتز انجام بدم دکترم هم باید خانم باشه فقط هم شیرازحالا من چندتا نمونه کار از دکترای دیگه دیدم بعضیاش عالی فوق العاده بعضیام خیلی خیلی مصنوعیشما دکتر خانم که کار پروتزش عالی باشه نمیشناسین 1403/09/19 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6384 عزیزم هر تصمیمی بگیرید مختارید من شنیدم به شدت عمل سختیه حتما خوب تحقیق کنید.ان شاالله بهترینا اتفاق بیوفته
ماهسل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 697 عزیزم هر تصمیمی بگیرید مختارید من شنیدم به شدت عمل سختیه حتما خوب تحقیق کنید.ان شاالله بهترینا اتفاق ... اعتماد به نفس ندارمدلم میخواد به چش شوهرم بیام😔
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6384 اعتماد به نفس ندارمدلم میخواد به چش شوهرم بیام😔 من تو شرایط شما نیستم درکتون کنم. اما از آشنامون میشنیدم که برا زایمانش رفته بوده بیمارستان هم تختیش اگه درست بگم به غلط کردن افتاده از عمل پروتزش و داد میزده از درد
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6384 اعتماد به نفس ندارمدلم میخواد به چش شوهرم بیام😔 منم خیلی فکر می کردم به بدنم ولی شوهرم راضیه الانمن لاغرم و کمبود وزن داشتم و مخصوصا میگفتم چهره ام اصلا خوب نیست هیچکی نمیاد بگیره منو. زشتم
ماهسل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 697 منم خیلی فکر می کردم به بدنم ولی شوهرم راضیه الانمن لاغرم و کمبود وزن داشتم و مخصوصا میگفتم چهره ام ... وقتی هیچی برا شوهرت کم نزاری ولی اون بره به یه دختر سرتا پا عملی پیام بده ببین چی میکشم من😔
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6384 وقتی هیچی برا شوهرت کم نزاری ولی اون بره به یه دختر سرتا پا عملی پیام بده ببین چی میکشم من😔 شاید مشکل از ذاتشون باشه و نه شماالان جامعه خیلی بد شدن بعضی مردا
ماهسل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 697 شاید مشکل از ذاتشون باشه و نه شماالان جامعه خیلی بد شدن بعضی مردا اره خیلی بی ذاتن بعد ده سال زندگی عاشقانه پیامیای شوهرم رو با یه دختر سر تا پا عملی دیدم دنیا رو سرم خرابه اخه مگه من چی کم داشتم
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6384 اره خیلی بی ذاتن بعد ده سال زندگی عاشقانه پیامیای شوهرم رو با یه دختر سر تا پا عملی دیدم دنیا رو سرم ... غصه نخورید🥲اولش فکر می کنن خبریه بعد پشیمون برمیگردن
ماهسل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 697 غصه نخورید🥲اولش فکر می کنن خبریه بعد پشیمون برمیگردن حیف که دیگه اعتمادی بهش ندارممن که حتی بهش میگفتم تنهایی بری تایلند بهت اعتماد دارم ولی الان میره سر کارش کلی فکر میاد تو سرم
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6384 حیف که دیگه اعتمادی بهش ندارممن که حتی بهش میگفتم تنهایی بری تایلند بهت اعتماد دارم ولی الان میره سر ... طبیعیه خببا یک کسی که مشاوره خوب بلده صحبت کنید ترجیحا غریبهان شاالله کمکتون کنن
ماهسل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 697 طبیعیه خببا یک کسی که مشاوره خوب بلده صحبت کنید ترجیحا غریبهان شاالله کمکتون کنن ممنون عزیزماز ته دل دعا میکنم حس منو هیچوقت تجربه نکنی
منجوک عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 6384 ممنون عزیزماز ته دل دعا میکنم حس منو هیچوقت تجربه نکنی عزیزم ممنونم🌹ان شاالله خدا کمکتون می کنهنماز شب بخونید و ازش بخواید راهی جلو پاتون بذاره و آرامش بهتون برگرده
shamiimm عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 500 دوست من دکتر اریانا براش پروتز کرد کارش فوق العادسسس خیلی خوب شده
ماهسل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 697 دوست من دکتر اریانا براش پروتز کرد کارش فوق العادسسس خیلی خوب شده اینستاش رو ندارین؟؟