2777
2789
عنوان

اردو فردا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 45 پست
لااقل بینیم دیده نمیشه 😂💔

خودتو دوست داشته باش و با اعتماد ب نفس تو جمع ظاهر شو ک این باعث زیباتر دیده شدن آدما میشه

ی کم نامتعادل شدن صورت در سن بلوغ طبیعیه الان همه بچه های کلاستون چنین حسی ب خودشون دارن از این روزای قشنگ لذت ببر ی وقتی ک ب سن من برسی آرزوی یک لحظه شو داری 

فکر میکنن سرما خوردم طوری نی من فکر غذا خوردنمم دوست دارم غذا رو بزارم تو کیفم بیارم ولی سفره پهن می ...

ماهرچی بگیم شما گوش نمیدین 🤗

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودتو دوست داشته باش و با اعتماد ب نفس تو جمع ظاهر شو ک این باعث زیباتر دیده شدن آدما میشهی کم نامتع ...

قوز بینی دارم و خیلی چیز بدیه آدم بدش میاد نمیخاد نیم رخ بشه دلم نمیخاد قیافه منو اینطوری به یاد بیارن 😔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

خودتو دوست داشته باش و با اعتماد ب نفس تو جمع ظاهر شو ک این باعث زیباتر دیده شدن آدما میشهی کم نامتع ...

منم یکیو میشناسم کلا باماسکن ولی بقدری زیباهستن😍نمیدونم چرااینکارو میکنن هزاربار باهاش صحبت کردم بیفایده بود میگن زشتیم ولی بخدا خیلی خوشگلن پوست صاف صاف بینی کوچیک صورت استخونی چشای خوشگل هرکی ببینه عاشقش میشه ولی متاسفانه توسن بلوغه اعتماد ب نفس نداره اصلا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
منم یکیو میشناسم کلا باماسکن ولی بقدری زیباهستن😍نمیدونم چرااینکارو میکنن هزاربار باهاش صحبت کردم بی ...

چقدر خوشگل بوده 

ولا من اگه بینیم خوب بودا عمرن ماسک‌ میزدم

قوز بینی دارم و خیلی چیز بدیه آدم بدش میاد نمیخاد نیم رخ بشه دلم نمیخاد قیافه منو اینطوری به یاد بیا ...

اصلا هیچکس اونقدر ک تو تصور میکنی ب تو یا آدمای دیگه فکر نمیکنه... آدم تو سن کم فکر میکنه محور جهان هستیه  نه بابا همه تو فکر و کارای خودشونن

خود من اصلا یادم نمیاد بچه های هم کلاسی یا هم دانشگاهیم چه شکلی بودن یا عیب و ایراد یا حتی زیباییشون چی بود اسمشونم ب زور یادم میاد تازه بعضیاشونو

واقعا خیلی بدیه حس بدیه نمیخوام قیافه منو با این نیم رخ زشت به یاد بیارن 😔💔حق بده

عزیزم اهمیت نده خودت خودتو دوس داشته باش مطمعنم زشت نیستی خیلی خوشگلی توسن بلوغ این حسا عادیه همه همینن اما اگر ب این حسا اهمیت بدی بدترمیشی هرچی بزرگتربشی افسرده ترمیشی ازخودت بدت میاد 

نکن  ماهمگی این دورانو گذروندیم 

منم یکیو میشناسم کلا باماسکن ولی بقدری زیباهستن😍نمیدونم چرااینکارو میکنن هزاربار باهاش صحبت کردم بی ...

دیگه ما ایرانیا همینیم اکثرمون تقریبا در ی سطح از زیبایی هستیم ولی تو سن بلوغ آدما زیادی ب خودشون گیر میدن

چقدر خوشگل بوده ولا من اگه بینیم خوب بودا عمرن ماسک‌ میزدم

اینم بینیش قوز داره ولی کلیتش خیلی زیباس😐دقیقا مثل شما میگه نیم رخم واینازشته درصورتی که اصلا زشت نیست

خودتو دوس داشته باش کسی بخاطر قوز دماغ مسخرت نمیکنه امابخاطر این ماسک زدن و غذانخوردم و ادا در اوردن صدرصد مسخرت میکنن

دیگه ما ایرانیا همینیم اکثرمون تقریبا در ی سطح از زیبایی هستیم ولی تو سن بلوغ آدما زیادی ب خودشون گی ...

اره دفیقا🤗🤗خداروشکر خواهرمن اینجوری نیست چپ و راست قربون صدقه خودش میره😂تو سن بلوغه عاشق این حرکتشم 

اره دفیقا🤗🤗خداروشکر خواهرمن اینجوری نیست چپ و راست قربون صدقه خودش میره😂تو سن بلوغه عاشق این حرکت ...

عزیزم 😂خداروشکر  ولی محیط خانواده و تربیت هم نقش زیادی در اعتماد ب نفس آدما داره

عزیزم منم همسن شما بودم بینیم بدجور شکسته بود همه‌ام اذیتم میکردن اگه برگردم به اون دوران میزنم تو دهن کسایی که مسخرم میکردن و خودمو بالا میگرفتم هر چی درد تو این سن دارم مال نادیده گرفتن خودم تو اون زمانه به توام نصیحت میکنم جوری بااعتماد به نفس اون ماسکو اتیش بزن که هیچ کس جرئت نکنه اظهار نظری دربارت بکنه 

عزیزم 😂خداروشکر ولی محیط خانواده و تربیت هم نقش زیادی در اعتماد ب نفس آدما داره

محیط خانواده تا جایی تاثیر داره 

محیط کار و مدرسه مهم تره مثلن من تا قبل از اینکه بینی منو با عیب نشون بدن ماسک نمیزدم یا اصلن عیب نمیدیدم الان همونا میگن چرا ماسک میزنی چرا کم روی آروم حرف میزنی....

😂❤️والا بخدا سال آخر راهنماییم میخام چهره من تو ذهنشون نمونه خوشم نمیاد وای از دبیرستان یه ورژن قوی 

عزیزم منم همسن شما بودم بینیم بدجور شکسته بود همه‌ام اذیتم میکردن اگه برگردم به اون دوران میزنم تو د ...

سال دیگه قول میدم هنین کارو کنم 

امسال سال آخر راهنماییم بزار همنطور بمونه