فردا قراره اردو بریم من و دوستم همش ماسک میزنیم و ماسکی پایین نمیاریم ۲ ساله کلن اینطوری راحتیم نکنين چرا و فلان میخواستم بدونم قراره تو اردو غذا بدن چیکار کنم منم نمیخام ماسکمو پایین بیارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خداا بازم همون سوال همیشگی حس میکنم خودتم تو اون مکان با ماسک راحت ترم نمیخام کسی قیافه منو ببینه ...
بیخود میکنه کسی بخواد مسخره کنه خودتو همونجوری ک هستی دوست داشته باش❤️ برای مشکلی ک گفتی ایده ای ندارم مگر اینکه بری جای خلوت یکم از جمعی ک بقیه هستن با فاصله بشینی
داخل مدرسه تو فضای بسته خوبه زدنش بخاطرویروس و اینا ولی تو اردو شورشو درنیار جوری رفتارکن که بقیه مسخرت نکنن مثل همکلاسیات عادی باش دربیار غذاتو بخور مگه چه عیب و ایرادی داری ک روت نمیشه دربیاری این رفتارارو میکنی
داخل مدرسه تو فضای بسته خوبه زدنش بخاطرویروس و اینا ولی تو اردو شورشو درنیار جوری رفتارکن که بقیه مس ...
فکر میکنن سرما خوردم طوری نی
من فکر غذا خوردنمم دوست دارم غذا رو بزارم تو کیفم بیارم ولی سفره پهن میکنن از طرف آموزش و پرورش هست رایگانه 😂💔اسمم تو قرعه دراومده فقط چند نفر از کلاس ما هستن ولی خوب