2777
2789
عنوان

اردو فردا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 45 پست
خو الان ما بگیم از راه دیگه ای غذا بخوری ؟ از چشم یا گوش مثلا

نه مثلن اگه ماسکمو بجای این که از بالا به پایین بکشم 

از پایین به بالا بیارم زشت نیست؟🤣

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کرونا که تموم شده نمیتونی تا آخر عمرت با ماسک زندگی کنی اردوهای مدرسه خیلی خاطرات خوبی میشن خو ...

هیجا ماسک نمیزنم من 

فقط مدرسه 

ای خداا بازم همون سوال همیشگی حس میکنم خودتم تو اون مکان با ماسک راحت ترم نمیخام کسی قیافه منو ببینه ...

بیخود میکنه کسی بخواد مسخره کنه خودتو همونجوری ک هستی دوست داشته باش❤️ برای مشکلی ک گفتی ایده ای ندارم مگر اینکه بری جای خلوت یکم از جمعی ک بقیه هستن با فاصله بشینی 

نه مثلن اگه ماسکمو بجای این که از بالا به پایین بکشم از پایین به بالا بیارم زشت نیست؟🤣

خب اونطوری چشمات نمیبینه دختر.... بعدم وقتی میخوای برداری ماسکتو چه از بالا ب پایین چه از پایین ب بالا باشه فرقی نداره 

شما اعتماد به نفست پایینه حتما بایه مشاوره صحبت کنید 

انفاقا الان ماسک بزنید مسخره میشید نه بدون ماسک

هرادمی زیبایی خودشو داره هیچ کس زشت نیست سعی کن روخودت کارکنی🥰

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بیخود میکنه کسی بخواد مسخره کنه خودتو همونجوری ک هستی دوست داشته باش❤️ برای مشکلی ک گفتی ایده ای ندا ...

مرسی نه آخه دوستم ماسک میزنه من نزنم حس بدی دارم 😂💔یه فکری میکنیم 

شما اعتماد به نفست پایینه حتما بایه مشاوره صحبت کنید انفاقا الان ماسک بزنید مسخره میشید نه بدون ماسک ...

فقط تو مدرسه میزنم بیرون نمیزنم که

برعکس منو دوستم ۱ سال و نیمه بدون ماسک هنو ندیدیم گلن استرس گرفتم به اینجای اردو فکر نکرده بودم😑

وا خوشگلم انقدر سخت نگیر به خودت هرکسی سرش به کار خودش گرمه توجه ای نمیکنه یادت باشه تو‌همیشه زیبایی 

خب اونطوری چشمات نمیبینه دختر.... بعدم وقتی میخوای برداری ماسکتو چه از بالا ب پایین چه از پایین ب با ...

لااقل بینیم دیده نمیشه 😂💔

وا خوشگلم انقدر سخت نگیر به خودت هرکسی سرش به کار خودش گرمه توجه ای نمیکنه یادت باشه تو‌همیشه زیبایی

من موندم مل این قوز بینی مسخره 

آبرو آدمو میبره تا کسی ببینه یا بهش اشاره میکنه یا مسخره 😐💔حتا با ماسک دیده میشه ولی باز کمتر

فقط تو مدرسه میزنم بیرون نمیزنم که

داخل مدرسه تو فضای بسته خوبه زدنش بخاطرویروس و اینا ولی تو اردو شورشو درنیار جوری رفتارکن که بقیه مسخرت نکنن مثل همکلاسیات عادی باش دربیار غذاتو بخور مگه چه عیب و ایرادی داری ک روت نمیشه دربیاری این رفتارارو میکنی 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من موندم مل این قوز بینی مسخره آبرو آدمو میبره تا کسی ببینه یا بهش اشاره میکنه یا مسخره 😐💔حتا با م ...

عادیه توسن بلوغی منم تواین سن بودم حساس بودم امااینکارارو نکردم😍بزرگ میشی کلی ب این کارات میخندی 

داخل مدرسه تو فضای بسته خوبه زدنش بخاطرویروس و اینا ولی تو اردو شورشو درنیار جوری رفتارکن که بقیه مس ...

فکر میکنن سرما خوردم طوری نی 

من فکر غذا خوردنمم دوست دارم غذا رو بزارم تو کیفم بیارم ولی سفره پهن میکنن از طرف آموزش و پرورش هست رایگانه 😂💔اسمم تو قرعه‌ دراومده فقط چند نفر از کلاس ما هستن ولی خوب

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز