2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

189 بازدید | 8 پست

از زندگیم حس میکنم بعد از اون همه بدبختی ک سرم اومد این زندگی حقم نبود این شوهر حقم نبود من از خدا چیز زیادی نخواستم ن پول خواستم ن چیزی حتی شوهرم نمی‌خواستم بخت و اقبال گند من تو گوه پیچ خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی باید بهت بگم اما منم همین چندساعت پیش ب شوهرم اعتراض کردم از کثیفی ماشینو نرسیدنش ب تعمیرات خونه گف جای گوه تو گوه دونیه ... خیلی ارزوها داشتم حال خوشی ندارم خیلی درد جسمی کشیدم بارداری و زایمانم حالا هم خستم

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

خیلی چیزا شده از بس گریه کردم دیگه دستام جون نداره اون همه اتفاق تایپ کنم . تاپیک قبلی تا حدودی نوشت ...

الهی 

با گریه که چیزی درست نمیشه 😢 

انشاالله روزهای خوب هم تر از راه میرسه

هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر

نمیدونم چی باید بهت بگم اما منم همین چندساعت پیش ب شوهرم اعتراض کردم از کثیفی ماشینو نرسیدنش ب تعمیر ...

لعنت به همشون لعنتتتتتت. امیدوارم نسل همشون منقرض بشه بزن دهنش صاف کن مردیکه بیشعور. چقدر ما زنا بدبختیم بمیرم برات خودمون